Kalenderadam
Başarılı
İnşallah gelir ama sanmıyorum.
Firmanın rezilliği zaten bu rahatlıkları. Ortalık boş, fibere açlık çok, ellerinde büyük bir koz var ama kullanmıyorlar keyiflerinden. Ne zaman geçtim TurkNet'e bilmiyorum ama 4+ yıl olduğunu biliyorum, evimin çevresinde GigaFiber var ama bu taraflara uğranmadı bile. Yatırım yapılmayacak bölge mi? Hiç sanmıyorum, dibimde 4 adet site var ve çokça daire var. Kaldı ki ben zaten bunlara 50 Mbps için yüksek tutar ödeyerek parasını dahi çıkarttığımı düşünüyorum maliyetinDaha önce Vodafone (4 yıl), TurkNet (5 yıl, iki farklı şehirde) ve Superonline (3 yıl) kullanan biri olarak konuşuyorum. Şu an mecburiyetten Türk Telekom kullanıyorum. 1200₺ ödüyorum (1000 Mbps indirme, 50 Mbps yükleme).
Bu ISS’ler arasında en sorunsuz ve en stabil çalışan TurkNet'ti. Eleştirebileceğim tek yönleri destek sistemleri, başka bir şey değil. TurkNet'teyken VDSL kullanıyordum, 70 Mbps indirme hızım vardı. EU West sunucusunda 45 ping alıyordum. Şu an bir Türk VPN’ine bağlanmak zorundayım, yoksa 130 ping alıyorum.
Bu arada evime kadar fiberi parasını verip Telekom'a kendim çektirttim. Ev müstakil.
Hocam speedtest yaptığınızda Turknet > Turknet (Bulunduğunuz şehir) de 20mbps upload alıyor musunuz yoksa 8-10 civarında mı kalıyor?Merhaba, evimde TurkNet var ve 100'e 20 gibi bir hız alıyorum. Bu hızı 1000'e 1000 yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim/yaptırabilirim yardımcı olabilir misiniz?
tam 20 mbps alıyorum hocamHocam speedtest yaptığınızda Turknet > Turknet (Bulunduğunuz şehir) de 20mbps upload alıyor musunuz yoksa 8-10 civarında mı kalıyor?
bende aynı paketin kullanıcısıyım (VAE). İndirme hızım 90-94 arası ama upload hızım bulunduğum şehirde 8mbps yi geçmiyor. 5 gün oldu hala çözemediler sorunumu. Samsunda yaşıyorum Turknet > Turknet (Samsun) da bu değerleri alıyorum.
Ama Turknet > Turknet (Istanbul) yaparsam ping 16 oluyor ve upload hızım 22lere falan çıkıyor. Ama bu yanıltıyor çünkü oynadığım oyunda gerçekten 6-7-8mbps lik hız alıyorum bariz belli.