TurkNet, fiber bulunan bölgede VDSL başvurusunu kabul etmiyor

Konu dağıldı bayağı. Ev iki cepheli, VDSL hizmet kısmında eve çekilmiş kablo yok. Türk Telekom diğer sokakta evin içine kablo çekti. Fiber bağlantı ücreti 1.200 TL vermeden fiber geçiş olur mu? Ücretsiz bir firma.

Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET fiber kabloyu asıp bıraktıysa, DSL ankastresini söküp alacaktır demek oluyor. VDSL'den hizmet almanız iyi bir şey değil. Fiber aktivasyonu tamamlandığında istediğiniz operatörün hizmetini kullanabilirsiniz.

Millenicom'da 4 aydır buradayım, fiber dönüşüm için müracat ettim bugün ücretsiz olduğunu söyledi. WhatsApp Web destek hattında fiber geçiş olunca TurkNet'e taşıyabilir miyim fiberi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Fiber devrilebilen, elle tutulabilen bir şey değil. Yani sürahi gibi bir şey hayal ediyorsanız değil. Ev içine giren kablolara kablo kapağı ekliyorlar gelen ekipler. Bu sorun çözüldü. Gelen ek kutu da belirlediğiniz kısma/yüksekliğe çift taraflı bantla yapıştırılıp sabitleniyor. Modem de istediğiniz yerde kalır. Bu kadar korkacak bir şey yok. Ne internete, ne cihazlara, ne de kedinize bir şey olmaz.

Millenicom'da 4 aydır buradayım, fiber dönüşüm için müracat ettim bugün ücretsiz olduğunu söyledi. WhatsApp Web destek hattında fiber geçiş olunca TurkNet'e taşıyabilir miyim fiberi?
TT altyapısı üzerinden Turknet'i kullanabilirsin. Öncelikle fiberin evinize aktivasyonu yapılması gereklidir.

Millenicom başlattım fibere dönüşü bu işlem ücretisizmiş sadece modem aylık ücreti var mış birkaç gün kullanıp TurkNet'e taşıyacağım 90 gün durma zorunlulugu yokmuş geçiş için.

Fiber kabloyu çeken ekipler eğer yerden döşerse ve kedi bu kabloları ısırırsa geçmiş olsun, Fiber kablo kopar ve internet kesilir. Buna çare olarak Fiber kabloyu yüksekten çekerseniz ve ONT cihazını kedinizin çıkamayağı tepe bir yere koyarsanız sorun yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…