TurkNet fiber dönüşümü problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YasinCmcla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 346
  • Etiketler Etiketler
    fiber
Hocam doğalgaz borusu dediğiniz dairenizin kapısının yanındaki mi yoksa apartmanda tabanların orda olan mı? Eğer dairenizin kapısına kadar kabloyu getirdilerse içeri almak kolay bir matkap ile halledilir. Ama apartmanda dikey imalat dedikleri henüz yapılmamışsa. Büyük hilti gibi olan matkaplardan lazım. Normalde Telekom kendisi yapar bu tüm işlemleri size denk gelen taşeron ekip taş devrinden kalma galiba amatör bir ekibe denk gelmişsiniz.

Binanın içinden geçen hocam da fiberi iptal ettirmeye çalışıyorum şimdi de ilgilenmiyorlar. Sürekli birime aktarıyoruz diyorlar. 4 günde 4 sefer iptal başlatıyorlar. Bu gidişle Türk Telekom'a geçeceğim sinirlenmeye başladım.

Bence altyapı Telekom'a ait olduğu için direkt Telekom'a geç, hızlıca bağlantını yaparlar sonra istersen cezasını ödeyerek TurkNet ya da başka bir firmaya geçersin zaten eğer değişmediyse belirli miktara kadar karşılıyorlar cezanı, hatta yaptırmışken de tekrar derdini anlat fiberi tekrar çeksinler, Telekom isterse 2 günde bağlantını sağlar, boşuna rezillik çekme.

Ekleme: Bir de benim gördüğüm eğer bina içine bir kanaldan kablo girmiyorsa bu gaz borusunun yanından geçiriyorlar yani illaki delme, kırma, dökme az da olsa oluyor ona yapacak bir şey yok.

Hocam gittim görüştüm, bana binayı benim deldirmem gerektiğini eski internetin açılmayacağını söyledi, TurkNet dönüşüm iptali yapılıyor diyor, Türk Telekom yapılamaz diyor arafta bıraktılar anlayacağınız.

Bu lanet altyapı olayında suyun başında Telekom olduğu için bana kalırsa TurkNet hattını iptal ettirip, Telekom ne derse onu yap yoksa senin işin ciddi sıkıntılı, bırak delmek istedikleri yeri delsinler ya da senin nereyi deldirmen gerekiyorsa deldir kablo için yer açtırt, onlar da gelip halletsinler, Telekom isterse 2 güne halleder, hattın aktif olunca da istersen tekrar başka firmaya geçersin. Ben bu Telekom ile bir kere uğraşmıştım insanı delirtiyorlar. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…