Hocam doğalgaz borusu dediğiniz dairenizin kapısının yanındaki mi yoksa apartmanda tabanların orda olan mı? Eğer dairenizin kapısına kadar kabloyu getirdilerse içeri almak kolay bir matkap ile halledilir. Ama apartmanda dikey imalat dedikleri henüz yapılmamışsa. Büyük hilti gibi olan matkaplardan lazım. Normalde Telekom kendisi yapar bu tüm işlemleri size denk gelen taşeron ekip taş devrinden kalma galiba amatör bir ekibe denk gelmişsiniz.Birkaç gündür hayatımda daha saçma olaylar gelişmedi. Cumartesi TT genel merkezine gittim. Sağ olsunlar fiber birimini acil olarak binama yönlendirdiler. Ama komik olan fiber birimi ilk çağlardan kalma aletler ile bildiğiniz vidalar ve çekiçler ile doğal gaz borusunun etrafından delik açmaya çalıştılar ve doğal gaz borusunun altından demir geçtiğini karotçu mudur nedir ondan çağırmamı ve deldirmemi söylediler. Ben de doğal olarak kalsın dedim. Daha sonra TurkNet ile görüştüm. Fiber başvurumu iptal ettirmek istediğimi ve eski internetimin açılmasını istediğimi söyledim. Onlar da fiber birimine ilettiklerini söylediler. Bugün yine açılmayınca (üzerinden 3 gün geçti.) Yine iletişime geçtim ama artık dalga geçmeye başladıklarını düşünüyorum. Bana ilk başta fiber dönüşümüm devam ettiğini ve beklemem gerektiğini söylediler. Ben de dönüşümü iptal ettirdiğimi söylediğimde fiber birimine iletildiğini ve iptal işlemlerinin başladıklarını söylediler. Ne diyeceğimi bilemiyorum son 2 haftadır ne yaptıysam internetimi açtıramadım. Türk Telekom İlk Çağ malzemeleri ile fiber bağlamaya geliyor, TurkNet sallamıyor. Başka düzgün sağlayıcı da olmadığı için değişiklik de yapamıyorum. Önerileriniz varsa dinlemek isterim.
Detaylar
Kim cevapladı?YasinCmcla
Başarılı
Hocam doğal gaz borusu dediğiniz dairenizin kapısının yanındaki mi yoksa apartmanda tabanların orada olan mı? Eğer dairenizin kapısına kadar kabloyu getirdilerse içeri almak kolay bir matkap ile halledilir. Ama apartmanda dikey imalat dedikleri henüz yapılmamışsa. Büyük hilti gibi olan matkaplardan lazım. Normalde Telekom kendisi yapar bu tüm işlemleri size denk gelen taşeron ekip taş devrinden kalma galiba amatör bir ekibe denk gelmişsiniz.
Binanın içinden geçen hocam da fiberi iptal ettirmeye çalışıyorum şimdi de ilgilenmiyorlar. Sürekli birime aktarıyoruz diyorlar. 4 günde 4 sefer iptal başlatıyorlar. Bu gidişle Türk Telekom'a geçeceğim sinirlenmeye başladım.
Rendroy
Uzman
Binanın içinden geçen hocam da fiberi iptal ettirmeye çalışıyorum şimdi de ilgilenmiyorlar. Sürekli birime aktarıyoruz diyorlar. 4 günde 4 sefer iptal başlatıyorlar. Bu gidişle Türk Telekom'a geçeceğim sinirlenmeye başladım.
Bence altyapı Telekom'a ait olduğu için direkt Telekom'a geç, hızlıca bağlantını yaparlar sonra istersen cezasını ödeyerek TurkNet ya da başka bir firmaya geçersin zaten eğer değişmediyse belirli miktara kadar karşılıyorlar cezanı, hatta yaptırmışken de tekrar derdini anlat fiberi tekrar çeksinler, Telekom isterse 2 günde bağlantını sağlar, boşuna rezillik çekme.
Ekleme: Bir de benim gördüğüm eğer bina içine bir kanaldan kablo girmiyorsa bu gaz borusunun yanından geçiriyorlar yani illaki delme, kırma, dökme az da olsa oluyor ona yapacak bir şey yok.
YasinCmcla
Başarılı
Bence altyapı Telekom'a ait olduğu için direkt Telekom'a geç, hızlıca bağlantını yaparlar sonra istersen cezasını ödeyerek TurkNet ya da başka bir firmaya geçersin zaten eğer değişmediyse belirli miktara kadar karşılıyorlar cezanı, hatta yaptırmışken de tekrar derdini anlat fiberi tekrar çeksinler, Telekom isterse 2 günde bağlantını sağlar, boşuna rezillik çekme.
Ekleme: Bir de benim gördüğüm eğer bina içine bir kanaldan kablo girmiyorsa bu gaz borusunun yanından geçiriyorlar yani illaki delme, kırma, dökme az da olsa oluyor ona yapacak bir şey yok.
Hocam gittim görüştüm, bana binayı benim deldirmem gerektiğini eski internetin açılmayacağını söyledi, TurkNet dönüşüm iptali yapılıyor diyor, Türk Telekom yapılamaz diyor arafta bıraktılar anlayacağınız.
Rendroy
Uzman
Bu lanet altyapı olayında suyun başında Telekom olduğu için bana kalırsa TurkNet hattını iptal ettirip, Telekom ne derse onu yap yoksa senin işin ciddi sıkıntılı, bırak delmek istedikleri yeri delsinler ya da senin nereyi deldirmen gerekiyorsa deldir kablo için yer açtırt, onlar da gelip halletsinler, Telekom isterse 2 güne halleder, hattın aktif olunca da istersen tekrar başka firmaya geçersin. Ben bu Telekom ile bir kere uğraşmıştım insanı delirtiyorlar. Kolay gelsin.
Yeni konular
-
-
Red Dead Redemption 2 için orijinalden uzaklaştırmayan mod önerisi
- Hasan Merkit
-
-
Rehber Car Photography için hangi cihazlar gerekli?
- THE KEROXEA
-
-