TurkNet fiber için farklı router almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 25457
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 644
  • Etiketler Etiketler
    router turknet

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
TurkNet fibere geçeceğim. Router için bütçem 10.000 TL. Sizce onların verdikleri router mı kullanılmalı, yoksa bu bütçede yeni router alınmalı mı, farkları ne olur? Mobil ve kabloluda iyi hız alayım, router'da DDoS koruması gibi güvenlik özellikleri olsun yeterli benim için. Ek olarak router ile kablosuzda 1000 Mbps alabilir miyim?

Son düzenleme:
Güzel modem veriyor TurkNet. Turkcell ve Türk Telekom gibi hurdaları toplayıp millete kitlemiyor.

Onların verdikleri modem yeterli yeni modem almana gerek yok. Hız konusunda sorun yaşamazsın.

Güzel modem veriyor TurkNet. Turkcell ve Türk Telekom gibi hurdaları toplayıp millete kitlemiyor.
Güncelliyorum, verdikleri router çok kötü kablosuz bağlantıda sürekli kopma sorunları yaşıyorum. Genelde Zyxel veriyorlardı fakat bana Vantiva verdiler.

Bende ZyXEL veriyorlar diye hatırlıyorum.

Sorun neyden kaynaklanıyor onu anlamıyorum, son actıgım konulara bakıp anladıgınız konu varsa yardımcı olursanız sevinirim. Burası da kirlenmemis olur.

Sorun modem de olabilir kabloluda hız sorunu yoksa altyapıda da sorun yok demektir. Telefonda Wi-Fi ile 700 Mbps'leri rahat görüyoruz çünkü biz. Ben modemlerden pek anlamadığım için direk ASUS modem önerdim kullananlar varsa belki farklı marka önerebilir ama garanticiyim ben bilmediğim konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…