Şu anda 100 Mbps VDSL kullanıyorum ve binada fiber aktif oldu. Fiber kutusunda Türk Telekom yazıyor. TurkNet online işlemlerde 100 Mbps'e kadar fibere geçebilirsiniz yazıyor. Ana sayfada adres sorguladığım zaman 1000 Mbps diyor. Müşteri hizmetlerini aradım, garip garip şeyler söyledi. 1000 Mbps alıp alamayacağım hakkında kesin bir şey söylemedi. Ne biçim bir iş, anlamadım. Bilenler bana anlatabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Ama önce 100 Mbps mi alacağım? Daha sonra onu upgrade mi edecekler?FTTH varsa 1000 Mbps alırsınız. Fiber aktif olduysa FTTH var demektir.
TurkNet'ten 1000 Mbps başvurusu yapmanız yeterli olur bence.Ama önce 100 Mbps mi alacağım? Daha sonra onu upgrade mi edecekler?
- Makaleler
- 9
Türk Telekom üzerinden 1000 Mbps alabilmeniz için +350 TL ödeme yapmanız gerekli aylık. Bu sayede hızınız 1000 Mbps indirme, 50 Mbps yükleme hızına sahip olur. Online işlemler üzerinden aktif edip istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.
Online işlemlerde 100 Mbps'e geçme var.TurkNet'ten 1000 Mbps başvurusu yapmanız yeterli olur bence.
Dostum sadece 100 Mbps'e geçebilirsin diye seçenek var.Türk Telekom üzerinden 1000 Mbps alabilmeniz için +350 TL ödeme yapmanız gerekli aylık. Bu sayede hızınız 1000 Mbps indirme, 50 Mbps yükleme hızına sahip olur. Online işlemler üzerinden aktif edip istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.
- Makaleler
- 9
Ekran görüntüsü atın lütfen. Eğer şu an VDSL kullanıyorsanız muhtemelen size 100 Mbps fibere geçin seçeneği sunuyordur. Sonrasında dediğim kampanyayı aktifleştirirsiniz büyük ihtimal.Online işlemlerde 100 Mbps'e geçme var.
Dostum sadece 100 Mbps'e geçebilirsin diye seçenek var.
Online işlemlerde böyle diyor.Ekran görüntüsü atın lütfen. Eğer şu an VDSL kullanıyorsanız muhtemelen size 100 Mbps fibere geçin seçeneği sunuyordur. Sonrasında dediğim kampanyayı aktifleştirirsiniz büyük ihtimal.
Ekleme: png resim yüklüyorum ama sitede görünmüyor.
Ya resme gerek yok. Böyle diyor, geçeyim mi?
Adresine [B]100 Mbps[/B] ’ye varan indirme ve yükleme hızı sunan Fiber geldi! Yüksek hızın ve kesintisiz internet deneyiminin keyfini çıkarabilirsin. Fiber’e geçiş tamamen ücretsiz, ek bir ücret ödemenize gerek yok.
Son düzenleme:
Fiber'e geçmeniz gerekiyor öncelikle. Fibere geçtikten sonra Online hizmetlerden ek paket olarak almanız gerekiyor.Online işlemlerde böyle diyor.
Ekleme: png resim yüklüyorum ama sitede görünmüyor.
Ya resme gerek yok. Böyle diyor, geçeyim mi?
Adresine [B]100 Mbps[/B] ’ye varan indirme ve yükleme hızı sunan Fiber geldi! Yüksek hızın ve kesintisiz internet deneyiminin keyfini çıkarabilirsin. Fiber’e geçiş tamamen ücretsiz, ek bir ücret ödemenize gerek yok.
Tamamdır dostum. Fibere geçince router getirecekler, değil mi? Verdikleri router Gigabit mi olacak?Fiber'e geçmeniz gerekiyor öncelikle. Fibere geçtikten sonra Online hizmetlerden ek paket olarak almanız gerekiyor.
Eki Görüntüle 263742Eki Görüntüle 263743
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
The Last of Us Part II multiplayer menüsü yayınlandı!
- christopher moltisanti