TurkNet geçiş sonrası internet hızı 3 Mbps

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan behzatterim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 301

behzatterim

Çalışkan
Merhaba iyi Sosyal'ler. Yardiminiza ihtiyacım var. Bundan 5 ay oncesinde evimize Netspeed'den internet baglattik ancak malumunuz 2 ay onceki olaylardan sonra TurkNet'e gecis yaptik. Altyapim 75 destekliyor ve gecen seneye kadar 50 Mbps hiz aliyordum onceki internet aboneligimizden. Bana da size 75 vereceğiz bize gelin gibi taahhutler verildi. Ancak şu anki konumda internet hizim 3 Mbps. Bana VDSL sozu verildi ancak ADSL dahi verilemiyor. Internete giremiyorum 2 gundur, kimse ilgilenmiyor. Canli desteke baglanmiyor aileme cok mahcup oldum. Cunku benim yuzumden buraya girdiler. Bana 2 3 gun once sorunun cozulecegini soylediler ancak hiçbir sorun cozulmedi. Şu anda ISS degistirmeyi dusunuyorum tavsiyeniz nedir? Nasıl bir yol izleyeyim. Iyi Sosyal'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
xDSL bilgilerinizi atar mısınız? Geçişi diğer aboneliği iptal edip yeni abonelik başlatarak mı yaptınız? Yoksa taşıma mı yaptınız?

İfadeler: 144
Aboneliği taşıtma yapmadan iptal edip tekrar abonelik açtırdıysanız port gitmiş olabilir. Modem arayüzünden bilgileri atarsanız bakalım. Site üzerinden destek talebi açabiliyor olmanız gerekli, telefon üzerinden sıkıntı.

xDSL bilgilerinizi atar mısınız? Geçişi diğer aboneliği iptal edip yeni abonelik başlatarak mı yaptınız? Yoksa taşıma mı yaptınız?
Tasima yaptik hocam. xDSL bilgisini nereden atacagim? Pek bilgim yok da.

Hocam aboneligi iptal etmedim. Oradan gecis yaptik TurkNet sitesi uzerinden. 3 Mbps hiz geliyor su anda. Kafayi yiyecegim.

Tasima yaptik hocam xDSL bilgisini nereden atacagim pek bilgim yok da.

Hocam aboneligi iptal etmedim oradan gecis yaptik TurkNet sitesi uzerinden 3 Mbps hiz geliyor şu anda kafayi yiyecegim.
Modeminizin arayüzüne girip oradan atacaksınız. Modeminiz nedir? Eğer hiçbir fikriniz yoksa yardımcı olalım.

İfadeler: 144
Modeminizin arayüzüne girip oradan atacaksınız. Modeminiz nedir? Eğer hiçbir fikriniz yoksa yardımcı olalım.

Hocam modem arayuzu bu sekilde.

Ek olarak şu anda 2.4 GHz'lik Wi-Fi'ya baglanabiliyprum ancak 5 GHz'lik olana baglanamiyorum 2.4 GHz'de 3 Mbps hiz var digerinde hiçbir şey yok baglanmiyor.

Son düzenleme:
ADSL2+ modunda zaten. Hat zayıflaması çok yüksek. TurkNet ile görüşün @sirius'un dediği gibi.

ADSL2+ modunda zaten. Hat zayıflaması çok yüksek. TurkNet ile görüşün @sirius'un dediği gibi.

Hocam destek kaydi hala acik sorunu cozmelerini bekliyorum ancak cozecekleri yok gibi nasıl hallederiz bu isi biktirdi artik tum yaz bu internetle ugrastim.

Altyapi sikintisi oldugunu soylemis TurkNet. Gectigimiz haftalardada benzer bir sorun olmustu. Internet 3 mbps geliyordu, yazdim uzaktan bir sey yaptilar, internet gitti geldi. Sorun cozuldu. Simdi sorun cozulmuyor.

Twitter üzerinden yazın. Portun varlığını tekrar sorgulayabilir misiniz? Belki port kapandığı için sizi ADSL portuna bağlamışlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…