Twitter üzerinden yazın. Portun varlığını tekrar sorgulayabilir misiniz? Belki port kapandığı için sizi ADSL portuna bağlamışlardır.
Hocam sikinti su suan ben adsl hizmeti de tam alamiyorum ve gecen aradigimda baktik port acikti ancak vdsl gecis basarisiz oldugu soylendi suanda aldigim hiz 3 mbps adsli bile tam alamiyorum.

Twitter üzerinden yazın. Portun varlığını tekrar sorgulayabilir misiniz? Belki port kapandığı için sizi ADSL portuna bağlamışlardır.
Hocam yazdim donus falan yapilmadi dmden bilgileri yazin denildi yazdim kac saattir bakan eden yok iss degisikliligi yapacagim suan icin gibirnet dusunuyorum bakalim hayirlisi.

Son düzenleme:
Hocam sıkıntı su şu an ben ADSL hizmeti de tam alamiyorum ve gecen aradigimda baktik port acikti ancak VDSL gecis basarisiz oldugu soylendi şu anda aldigim hiz 3 Mbps ADSL'i bile tam alamiyorum.

Hocam yazdim donus falan yapilmadi DM'den bilgileri yazin denildi yazdim kac saattir bakan eden yok ISS degisikliligi yapacagim şu an icin GIBIRNet dusunuyorum bakalim hayirlisi.

Malum firma ha... Siz bilirsiniz. Tavsiye etmem.