TurkNet Gigafiber 1000 Mbps sürekli internet gidiyor ve ONT'de LOS ışığı yanıyor

Bizim bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok o zaman hocam. İşim internet üzerinden bu kadar fazla süren kesintiler beni büyük mağdur eder.

Cihazlar ulaşılamayacak bir yerde dediğiniz için evinizdeki fiber kablonun yanlışlıkla hasar almış olma ihtimali düşük gibi. Peki apartmanınızda yakın zamanda herhangi bir ev interneti aboneliği yapan birileri oldu mu? Bazen yeni hat bağlantısında nadiren de olsa varolan kablolar, kurulum ekibinin özensiz çalıştığı durumlarda zarar görebiliyor. Bunların hiçbiri değilse büyük ihtimalle en baından beri konuşulduğu gibi altyapı sorunudur.

Yok hocam 2 kullanıcı var zaten geri kalan herkes superonline fiber kullanıyor bende 3 ay öncesine kadar kullanıyordum 1gbps paket.

Altyapı çalışmalarında kopmalar meydana gelebiliyor lakin sebebini maalesef bilmiyorum. Bina veya mahalle geneli olan bir problemse komşularınıza danışabilirsiniz, değilse müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.

Müşteri hizmetleri copy paste cevaplar veriyor maalesef.

Binayı yıkan biziz, ISS'in haberi yok ki durumdan.

Binayı yıkan biziz, ISS'in haberi yok ki durumdan.
Bina öyle hop hemen yıkalım diye olmuyor hocam. Belediye yıkım ruhsatı veriyor ve bölgedeki altyapı sağlayıcılarınında bundan haberi oluyor İSKİ,BEDAS,TT gibi. Belli ki Türknet kendini bu entegrasyona sokamamış veya umrunda değil.

Öyle bir entegrasyon yok, şimdiye kadar İstanbul'da Türksat olsun Türk Telekom olsun bir çok Fiber kablonun bina yıkımlarında paramparça olduğuna çok şahit oldum, Belediye sadece yıkım ruhsatı verip elektrik-su-gaz'ı kesiyor. İnternet altyapısı kimsenin umurunda değil. Kendiniz firmayı arayıp kayıt açtırırsanız bir ihtimal önceden kabloyu binadan sökmelerini sağlayabiliyorsunuz.
''Kopsun sonra tamir ederiz'' diyen ekip bile gördüm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…