Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 24 Mayıs 2026 #1 Selamlar, Evimin arka odasında internet normal şartlarda çekmiyor. 2. router'ım var fakat 1000 Mbps altyapı için yeterli değil. Mercusys MR25BE modelini alırsam kablolu mesh sistem yapabilir miyim? 3 al 2 öde olduğu için bu modemi tercih ediyorum. Teşekkürler.
Selamlar, Evimin arka odasında internet normal şartlarda çekmiyor. 2. router'ım var fakat 1000 Mbps altyapı için yeterli değil. Mercusys MR25BE modelini alırsam kablolu mesh sistem yapabilir miyim? 3 al 2 öde olduğu için bu modemi tercih ediyorum. Teşekkürler.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.255 Çözümler 3 Beğeniler 1.404 24 Mayıs 2026 #2 Yapılabiliyor ancak başlığa neden 2 adet alacağım yazdın? 3. bedava gelmiyor mu?
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 24 Mayıs 2026 #3 shiedae3 dedi: Yapılabiliyor ancak başlığa neden 2 adet alacağım yazdın? 3. bedava gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Başlığı moderatörler düzeltmiş. 3. modemi arkadaşıma vereceğim. @shiedae3 Hocam bir soru daha sormak istiyorum. TurkNet ana modem olarak koymama izin veriyor mu? Kablolu mesh sistemi yapmayı düşünüyorum. Son düzenleme: 25 Mayıs 2026
shiedae3 dedi: Yapılabiliyor ancak başlığa neden 2 adet alacağım yazdın? 3. bedava gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Başlığı moderatörler düzeltmiş. 3. modemi arkadaşıma vereceğim. @shiedae3 Hocam bir soru daha sormak istiyorum. TurkNet ana modem olarak koymama izin veriyor mu? Kablolu mesh sistemi yapmayı düşünüyorum.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.255 Çözümler 3 Beğeniler 1.404 25 Mayıs 2026 #4 Afterbyte dedi: Başlığı moderatörler düzeltmiş. 3. modemi arkadaşıma vereceğim. @shiedae3 Hocam bir soru daha sormak istiyorum. TurkNet ana modem olarak koymama izin veriyor mu? Kablolu mesh sistemi yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun yaratacaklarını düşümmüyorum ama konuşmakta fayda var ben Turknet kullanmadım.
Afterbyte dedi: Başlığı moderatörler düzeltmiş. 3. modemi arkadaşıma vereceğim. @shiedae3 Hocam bir soru daha sormak istiyorum. TurkNet ana modem olarak koymama izin veriyor mu? Kablolu mesh sistemi yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun yaratacaklarını düşümmüyorum ama konuşmakta fayda var ben Turknet kullanmadım.