Birkaç gün önce farklı bir eve taşındım ve adreste TurkNet GigaFiber altyapısı olduğu için ve daha önce kullandığım için yine TurkNet bağlattım. Az önce test edeyim dedim, normalde almam gerekenin 10'da 1'ini alıyorum şu an. Ayrıca aşağıda internet servis sağlayıcı olarak TurkNet'in gözükmesi gerekmiyor muydu?
Birkaç gün önce farklı bir eve taşındım ve adreste TurkNet GigaFiber altyapısı olduğu için ve daha önce kullandığım için yine TurkNet bağlattım. Az önce test edeyim dedim, normalde almam gerekenin 10'da 1'ini alıyorum şu an. Ayrıca aşağıda internet servis sağlayıcı olarak TurkNet'in gözükmesi gerekmiyor muydu?
Aygıt Yöneticisi'ni açıp ağ bağdaştırıcılarına tıkla, oradan Ethernet kartını seç, 1 Gbps olarak ayarla. Eğer anakartın desteklemiyorsa yeni bir anakart almana gerek yok, şu tarz bir şey alabilirsin.
Kabloyu kontrol etmeyi unutma.
PrimeX PX-4743 USB 3.0 to RJ45 2.5Gbps Ethernet Adaptör, USB To Gigabit Ethernet Çevirici, 10/100/1000/2500Mbps Kablolu İnternet Dönüştürücü, Laptop PC MacBook Ağ Adaptörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aygıt Yöneticisi'ni açıp ağ bağdaştırıcılarına tıkla oradan Ethernet kartını seç 1Gbps olarak ayarla eğer anakartın desteklemiyorsa yeni bir anakart almana gerek yok şu tarz bir şey alabilirsin. Kabloyu kontrol etmeyi unutma.