Evet ben VDSL'den geçiş yaptım. Siz ödemezsiniz herhalde, fiber altyapınız halihazırda var sonuçta.
Hazırda yok, muhtemelen ben de öderim TT yeni çekildi. Var olan kablonet altyapısı var. SOL ile beraber kullanıyorlar. Neyse bakalım ne olacak teşekkürler. Kabloyu ne yaptınız başka portlarda denediniz mi?

Hazırda yok, muhtemelen ben de öderim TT yeni çekildi. Var olan kablonet altyapısı var. SOL ile beraber kullanıyorlar. Neyse bakalım ne olacak teşekkürler. Kabloyu ne yaptınız başka portlarda denediniz mi?

Denedim fakat sonuç değişmedi. Şimdi Amazon'dan kabloyu sipariş ettim, yarın gelecek. Geldiği zaman deneyeceğim.

Sizde de böyle bir hata vermiş miydi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 43
Sizde de böyle bir hata vermiş miydi.

Ben de sizin gibi online başvuru kısmında hata aldım ve öyle olunca başvuruyu müşteri hizmetlerini arayarak yaptım. Bence siz de müşteri hizmetlerini arayarak geçiş yapın, hata almazsınız en azından.

Müşteri hizmetleri ile başvuru yaparken bu adımların hiçbirinde hata almadım ama.

Ben de sizin gibi online başvuru kısmında hata aldım ve öyle olunca başvuruyu müşteri hizmetlerini arayarak yaptım. Bence siz de müşteri hizmetlerini arayarak geçiş yapın, hata almazsınız en azından.

Müşteri hizmetleri ile başvuru yaparken bu adımların hiçbirinde hata almadım ama.
E-devletten onay verdim. Şu anda sitesinde böyle görünüyor. Belli bir güne kendim randevu oluşturamadım hata aldım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 39
Olsun, yine de randevunuz oluşturulmuş.
Mi box halloldu mu, kötü bir wifi 5 donanımına sahipse bir şekilde wifi 6 ile çakışıyor olabilir. Router içinden cihazın alacağı hızı düşürmeyi deneyin 100Mbps falan atayın mesela MAX.

Olsun, yine de randevunuz oluşturulmuş.
Bakalım, nasıl işleyecek daha SOL'u iptal ettirip cayma bedeli işini halletmek var.

Mi box halloldu mu, kötü bir wifi 5 donanımına sahipse bir şekilde wifi 6 ile çakışıyor olabilir. Router içinden cihazın alacağı hızı düşürmeyi deneyin 100Mbps falan atayın mesela MAX.

Mi Box'un özelliklerine baktım da, WiFi 5 destekliyormuş. Belki de dediğiniz gibi çakıştığı için bağlantı kopmaları oluyordur.

Mi Box'un zaten WiFi 6 destekli 3. Nesil ürününe baktım bugün. Fiyatı çok da pahalı olmadığı için geçebilirim diye düşündüm. Zaten şu anda kullandığım Mi Box hafiften takılmalara, donmalara başladı. Mi Box 3. Nesil geçersem eğer sorun düzelebilir belki.

Ekstradan salona da menzil genişletici aldım mı daha iyi olabilir. Modemin olduğu oda dışındaki yerlerde hız o kadar da tatmin edici değil.