TurkNet GigaFiber, Kablonet cayma bedelini karşılar mı?

HmustafaM35

Çalışkan
Merhaba. 100Mbps DOCSIS altyapıyısla Kablonet kullanıyordum. 3000TL cayma bedeli var.
TurkNet GigaFiber geldi oturduğum yere, ona geçmek Istiyorum. TurkNet aradığımda altyapılar uyumsuz dediler. Yeni hat olarak almam lazımmış bu olduğu zaman cayma bedeli karşılanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
6-7 gün önce Kablonet'ten geçiş yaptım, kendiniz iptal edip faturayı sisteme yüklediğinizde ödeniyor. TurkNet kurulum yaptıktan sonra da iptal edebilirsiniz Kablonet'i.

Kendiniz iptal edip faturayı sisteme yükleme kısmını tam anlamadım. Birazcık daha açar mısınız?

Kendiniz iptal edip faturayı sisteme yükleme kısmını tam anlamadım. Birazcık daha açar mısınız?
Henüz ben de iptal etmedim. Uygulama içinde yardım ve destek kısmı var, orayı anlatmak istiyorlar muhtemelen. Arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Transferi işlemi aynı hat için gerçekleşir. Farklı bir hattan yeni bir hizmet alacağınız için bu geçiş sayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…