Detaylar
Kim cevapladı?Nisan sonu gibi. Yani ~1 ay sonra abonelik açılacaktır.21 Mart günü TurkNet GigaFiber kutusu binamıza takıldı. Ne zaman aktif olur?
Hocam sorması ayıp nasıl taktırdınız? Kendileri mi taktılar yoksa bu işin bir raconu falan mı var?
Son düzenleyen: Moderatör:
Olsa ben taktırırdım. İstanbul’un göbeğinde Avrupa’nın en büyük adalet sarayına 1 km mesafede oturuyorumHocam sorması ayıp nasıl taktırdınız? Kendileri mi taktılar yoksa bu işin bir raconu falan mı var?
Ahahahaha, şansa bala getiriyorlar o zamanOlsa ben taktırırdım. İstanbul’un göbeğinde Avrupa’nın en büyük adalet sarayına 1 km mesafede oturuyorum![]()
Hocam sorması ayıp nasıl taktırdınız? Kendileri mi taktılar yoksa bu işin bir raconu falan mı var?
Taktırmadık hocam kendileri geldiler bir de az kalsın kolonu deldikleri için dayak yiyolardı.
Batuhan445
Uzman
İlçe ve mahalle neresi?
Temelini atmış olduğum TurkNet GigaFiber haritası artık en güncel sürümüyle burada olacak:
Konu altına lütfen bölgenizde GigaFiber varsa belirtin. Buna göre haritayı güncelleyeceğiz.
Özellikle mahalle belirtirseniz seviniriz.
Konu altına lütfen bölgenizde GigaFiber varsa belirtin. Buna göre haritayı güncelleyeceğiz.
Özellikle mahalle belirtirseniz seviniriz.
Bu çalışmanın bazı bölümlerinde Donanım Haber ve Techolay forumunda paylaşılan haritalardan yararlanılarak geliştirmeler yapılmıştır.
- Recep Baltaş
- altyapı gigafiber harita turknet turknet gigafiber
- Forum: TurkNet
Machvins
Başarılı
Recep hocam, Gigafiber kutusu geleli yaklaşık 15 ay oluyor hala aktivasyon yok, 21 yıllık TTNET üyeliğimi sonlandırıp dün ibari ile 75 Mbps VDSL TürkNete başvuru yaptım. Bu süreçte sanırım yapabileceğimiz bir şey yok, müşteri hizmetleri kendinden haberi yok ukala yada çok basit cevaplar alıyorum. X'den iletişime geçti araştırılıp size döneceğiz dendi, döndüklerinde başvuru yapın siteden bekleyin diyorlar. Sanırım daha çok bekleyeceğiz. 2-3 Apartman ilerisinde hem Gigafiber hemde TTNET Fiber aktif.Olsa ben taktırırdım. İstanbul’un göbeğinde Avrupa’nın en büyük adalet sarayına 1 km mesafede oturuyorum![]()