Turknet harici İSS önerisi

akif42 31

Üstün
Turknet kullanıyorum ama son zamanlarda yaklaşık 1.5 haftadır internet konusunda gerçekten sıkıntı yaşamaya başladım. EU sunucularında normalde 48 ms civarı alıyorum ama durduk yere bir anda 64 ms'ye çıkıyor.

Desteğe yazdığımda yaklaşık 5 saat sonra geri dönüş yaptılar. Daha sonra aradılar ama PC kapalıydı, oyunu açıyordum. Test yapıp sonuçları göndermemi, sonrasında yardımcı olacaklarını söylediler.

Görüşmeden yaklaşık 5 dakika sonra testleri yapıp sonuçları gönderdim ama hâlâ cevap yok. Şu an yaklaşık 3 saattir geri dönüş bekliyorum.

Öyle işte birazcık iç dökme gibi oldu ama, artık Turknet harici bir ISS arıyorum.

Örnek verecek olursak, ben de dün aradım başvuru için. Bugün sabah geldiler, kurdular. TurkNet'ten Kablonet'e geçtim. VDSL'den 60 Mbit alıyordum, pingim 6'ydı. Bunda DOCSIS'ten geliyor 200 Mbit fakat 15 ms oldu. Baya memnun kaldım, daha ilk günüm. Tabii GPON gerçek fiber olsaydı durum farklı olurdu. VDSL kullanıyorsanız Kablonet altyapınıza bakın, daha iyi seçim olabilir.

Hocam belirtmeyi unutmuşum, taahütsüz ISS arıyorum. Benim de ilk geldiklerinde güzeldi, 6 ay önce kurdular. Son 1.5 haftadır sıkıntı çekiyorum, GIBIRNet kurduracağım gibi.

Hocam belirtmeyi unutmuşum, taahütsüz ISS arıyorum. Benim de ilk geldiklerinde güzeldi, 6 ay önce kurdular. Son 1.5 haftadır sıkıntı çekiyorum, GIBIRNet kurduracağım gibi.
Kablonet'te denediniz yani. Yoksa TurkNet'ten mi bahsediyorsunuz? Gibirnet'te kullanmıştım, fatura öderken 2 kez çekiyorlardı, sistem çok kötüydü.

Kablonet'te denediniz yani. Yoksa TurkNet'ten mi bahsediyorsunuz? Gibirnet'te kullanmıştım, fatura öderken 2 kez çekiyorlardı, sistem çok kötüydü.
pardon ben yanlış okumuşum, Peki, siz taahütsüz ISS ne önerirsiniz?

pardon ben yanlış okumuşum, Peki, siz taahütsüz ISS ne önerirsiniz?
Altyapınız VDSL ise fark göremezsiniz. Muhtemelen gelen hat, altyapınızın kötü olmasından kaynaklıdır. Bundan dolayı ISS fark etmez.

Altyapınız VDSL ise fark göremezsiniz. Muhtemelen gelen hat, altyapınızın kötü olmasından kaynaklıdır. Bundan dolayı ISS fark etmez.
Altyapı konusunda sıkıntı yok, sadece şu illet firmadan kurtulmak istiyorum. Fiyatı uygun, taahhütsüz bir ISS önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…