TurkNet harici operatör ve Router önerisi

YurtVonnegud

Çalışkan
Merhaba herkese,

TurkNet’in 500 TL’den 700 TL’ye çıkacağını açıklamasıyla birlikte 1000 Mbps’e geçmeyi mantıklı buldum. Şimdi operatör arıyorum fakat yaklaşık 10 yıldır TurkNet’te olduğum için son durumlardan hiçbir haberim yok.

DNS yasakları, yavaşlatmalar, müşteri hizmetleri ve mümkün olduğunca gizliliği göz önünde bulundurarak,

Hangi operatöre geçmeliyim sizce? Arkadaşım, devletle bağlantısı olmadığı için Vodafone’u önerdi; 1000 Mbps’e 849 TL teklif yaptılar. Türk Telekom da aşağı yukarı aynı fiyatı söylüyor.

Ayrıca, yeni gelen router’ların hepsi kilitli geliyormuş galiba. OpenWRT ve Zapret kullanabileceğim, maksimum 2500 TL bandında bir router önerebilir misiniz?

Çok teşekkür ederim.

Operatör: Superonline(Diğerlerinden biraz daha pahalı(1000 Mbps için) Router için bütçenizi belirtir misiniz?

Son düzenleme:
@ProfesorGoktug, Merhaba,

Superonline yasaklar için bildiğim kadarıyla en kötüsü ve Türk Telekom altyapısında hizmet vermemekte.

Router için bütçem yazımda mevcut, 2500 TL. Hiç yoksa 3000'e zorlayabilirim ama.

Teşekkürler.

Yerleşik altyapınız ne ise ondan hizmet alın. Zaten 1000Mbps almayı düşünüyorsunuz, yerleşik altyapınızdan hizmet almak zorunda kalacaksınız. Firma önerisi bu konuda yapamayız.

Router önerisi istemek daha mantıklı olacak.

TürkNet'de Türk Telekom altyapısı olmasına rağmen yasaklardan etkilenmiyordum, fark ediyor tecrübeme göre.

Router konusunda öneriniz varsa açığım, gördüğüm kadarıyla biraz fazla karmaşık.

Hocam TurkTelekom'dan bu bantta 1000MBPS hizmeti alamazsınız. 925TL aylık gözüküyor sitede, eğer 1000MBPS ihtiyacınız yoksa TurkNet'e kredi kartına taksit ile 12 ay peşin ödeme yapın. Ben geçen sene yapmıştım diğer ay bitiyor. Şu anda 500TL'den sabitleme yapıyorlar.

Hocam merhaba,

2016 dan beri TurkNet abonesiyim hali hazırda, ama 700 liraya 100 Mbps almak 925'e 1000 varken mantıksız geldi. Ondan geçiş yapmayı düşünüyorum. Maalesef sabitleyecek miktarda nakitim de yok, malum kredi kartıyla yaşanıyor ülkemizde.

Altyapı gayet iyidir yasaklardan ise VPN kullanarak korunabilirsiniz. Ama VPN kullanmak istemiyorsanız Vodafone iyi olacaktır. Router: https://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-archer-ax53-574mbps-2402mbps-dual-bant-wi-fi-6-router.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…