Rüzgar

Başarılı
Merhaba, Turk.Net aboneliğimle kullandığım internetim bir hafta kadar önce birden bire yavaşladı, modem verilerini kontrol ettiğimde 17 Mbit indirme 600 kbit yükleme alabildiğimi farkettim. Turk.Net'e durumu bildirdim Turk Telekom'dan bir adam gönderdiler 2 dakika baktı bakmadı ankastresine baktırın elektriçi çağırıp dedi gitti. Buraya 80 çok, biz Turk Telekom olarak bile 35-50 zor veriyoruz dedi bir de herif. Turk.Net sistemine girilen bilgiyi de aşağıya ekledim. Bu durumda ne yapmam lazım? Maliyeti ne olur, tüm apartmanı etkileyen bir şey mi?

Ekran Resmi 2025-01-22 22.57.02.webp

Merhaba, Turk.Net aboneliğimle kullandığım internetim bir hafta kadar önce birden bire yavaşladı, modem verilerini kontrol ettiğimde 17 Mbit indirme 600 kbit yükleme alabildiğimi farkettim. Turk.Net'e durumu bildirdim Turk Telekom'dan bir adam gönderdiler 2 dakika baktı bakmadı ankastresine baktırın elektriçi çağırıp dedi gitti. Buraya 80 çok, biz Turk Telekom olarak bile 35-50 zor veriyoruz dedi bir de herif. Turk.Net sistemine girilen bilgiyi de aşağıya ekledim. Bu durumda ne yapmam lazım? Maliyeti ne olur, tüm apartmanı etkileyen bir şey mi?

Eki Görüntüle 117521
1. Ankastre Kontrolü:
- TurkNet'in önerdiği gibi bir elektrikçi çağırın. Ankastredeki sorun bağlantınızı etkileyebilir.

2. İletişim Kurma:
- Elektrikçi sorunu tespit ettikten sonra, durumu TurkNet'e rapor edin. Ankastre düzenlemesinin iyileştirilmesi gerekebilir.

3. Diğer Aboneler:
- Apartmanda diğer abonelere de sorunları hakkında bilgi verin. Eğer diğerleri de yavaş bağlantıdan şikayetçiyse, durum daha ciddi bir altyapı sorunu olabilir.

4. Maliyet:
- Elektrikçinin çağırılma maliyeti, bölgenizdeki fiyatlara göre değişiklik gösterebilir. Genellikle 200-500 TL arasında bir ücret bekleyebilirsiniz.

5. Türk Telekom İle İletişim:
- Eğer sorun devam ederse, Türk Telekom ile iletişime geçip altyapı hakkında bilgi isteyin. Kendi internet hızınızı etkileyen genel bir sorun olup olmadığını öğrenin.

6. Alternatif Çözüm:
- Eğer hızlı bir çözüm bulamazsanız, geçici olarak farklı bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşünebilirsiniz.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözebilirsiniz. İyi şanslar!