Selam dostlar. Superonline 2. yılımda 50 Mbps'ye 640 TL fiyat çektiği ve taahhütsüz halinin 1100 küsur TL olduğunu bu yüzden de cayma bedelinin de fahiş olduğunu öğrendiğimde TurkNet'e geçme kararı aldım. Taahhüdümün bitimine 1 ay kala TurkNet'e geçeceğim. Daha 5 ay var.

Yalnız TurkNet kullananlara sormak isterim herhangi bir sorun yaşıyor musunuz? 3 arkadaşım TurkNet kullanıyor ve sorun yaşamıyoruz aksine çok güzel hizmet alıyoruz diyorlar ancak başka kişiler de çok sorun yaşadıklarını belirtiyorlar. Tenda V12 modem aldım 100 Mbps VDSL'e yeterli olur büyük ihtimalle bu modem. Ne düşünüyorsunuz?

Arada bakım oluyor interneti kesiyorlar birde müşteri hizmetleri bağlanamıyorsun bu kesinti sırasında otomatik olarak çağrıyı kapatıyor ben bu duruma çok sinir oluyorum, abone olunmayan bir telefon numarasından arayıp konuşmak gerekiyor. Onun dışında hiçbir problem yaşamadım ben.

Arada bakım oluyor interneti kesiyorlar birde müşteri hizmetleri bağlanamıyorsun bu kesinti sırasında otomatik olarak çağrıyı kapatıyor ben bu duruma çok sinir oluyorum, abone olunmayan bir telefon numarasından arayıp konuşmak gerekiyor. Onun dışında hiçbir problem yaşamadım ben.
Ne kadar sıklıkla?

TürkNet in sitesinden altyapı sorguladığımda 45 mbps diyor ama türk telekomın bayisine gittiğimde maximum 24 mbps alabilir siniz dediler. O zaman daha turknet çok populer olmadığı için babamı ikna edemedim türk telekom aldık. Ama şuan 24 bile alamıyorum. Türknet nasıl 45 vaat ediyor altyapıların hepsi türktelekoma ait değilmi?

TürkNet in sitesinden altyapı sorguladığımda 45 mbps diyor ama türk telekomın bayisine gittiğimde maximum 24 mbps alabilir siniz dediler. O zaman daha turknet çok populer olmadığı için babamı ikna edemedim türk telekom aldık. Ama şuan 24 bile alamıyorum. Türknet nasıl 45 vaat ediyor altyapıların hepsi türktelekoma ait değilmi?
Hepsi değil yarı yarıya, hem kendi altyapılarını kullanıyorlar hem Türk Telekom'un.