13 yıldır Kablonet kullanıyorum, sorun çıktığı anında müdahale edip çözdüler internet kesintisi veya oyunlarda da ping sorunu yaşamıyorum. 200/20 veriyor.
O zaman mantıklı, doğru karar almışım. Teşekkürler. Asus DSL AX82U cihazım da var, onu da router yaparım. Kablo kesikti herhalde, onu da yaparlar, ek ücret işçilikle. Bir tek o sorun var.

Hocam ben bunu anlayamadım bir türlü, GigaFiber kullanıyorum ama bilgisayardan DNS değiştirdiğimde yine Discord gibi uygulamalara giremiyorum. Hala GoodbyeDPI kullanıyorum o yüzden.
Ben onun için ömür boyu AdGuard lisansı almıştım, hiç sorun yaşamadım.

Hocam ben bunu anlayamadım bir türlü, GigaFiber kullanıyorum ama bilgisayardan DNS değiştirdiğimde yine Discord gibi uygulamalara giremiyorum. Hala GoodbyeDPI kullanıyorum o yüzden.

192.168.1.1'den modem arayüzüne gir.
Arayüzde IPv4 DNS'ini Cloudflare olarak ayarla kaydet.
Modemi yeniden başlat.
Evdeki diğer hiçbir cihaza DNS uygulamana gerek kalmayacak hepsinden giriş yapabileceksin.
Yapamazsan akşam eve geçince tam aşamaları görselli olarak atarım.

192.168.1.1'den modem arayüzüne gir.
Arayüzde IPv4 DNS'ini Cloudflare olarak ayarla kaydet.
Modemi yeniden başlat.
Evdeki diğer hiçbir cihaza DNS uygulamana gerek kalmayacak hepsinden giriş yapabileceksin.
Yapamazsan akşam eve geçince tam aşamaları görselli olarak atarım.
Deneyeceğim hocam teşekkürler, Cloudflare DNS 1.1.1.1 1.0.0.1 di değil mi?

Yetkili servis aradıktan hemen sonra geliyor doğrudur.
Ama modem Netmaster Infinity 401 geldiyse o iş orada bitmiştir geçmiş olsun.
Firma aslında kapanmış ama belli olmaz stok vardır belki ellerinde. Başka bir modem isteyin.
1 yılı aştı, 401'i vermiyor Kablonet. NE1611C veriyor.

TurkNet kullanıyorum, yaklaşık 65 Mbit indirme alıyorum VDSL ile. 1 yıllık ödemiştik fakat sona geldik, tekrardan kampanya yaptılar, 700 TL olarak 1 yıldan. Kablonet altyapısı da 200 Mbit veriyor. Sizce ne yapmalıyım, Kablonet'e mi geçmeliyim yoksa devam mı etmeliyim?

Kablonet kendi altyapısı ile mi 200Mbit veriyor?