TurkNet nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 983
  • Etiketler Etiketler
    turknet

Benim çevremdekiler memnun bölgemde altyapı iyi. Taahhütsüz olması kötü ama denedikten sonra beğenmezsek iptal ederiz. mobil hat kampanyası şu mu? TurkNet İŞ MAX Paketi - 100 Mbps’ye kadar Fiber Hızında İnternet, İş Telefonu ve Modem Bir Arada — TurkNet

Aradığında mutlaka fiyat garantisinin ne kadar süre olduğunu sor. Kullandığım dönemde telefon için paketler yoktu. 10TL gibi sembolik bir ücret ödüyordum. Hali hazırda ev telefonu kullanıyor musun?

Aradığında mutlaka fiyat garantisinin ne kadar olduğunu sor. Kullandığım dönemde telefon için paketler yoktu. 10TL gibi sembolik bir ücret ödüyordum. Halihazırda ev telefonu kullanıyor musun?

Kullanmıyorum. Şu an merak ettiğim için bakıyorum mobil pakete. Daha dün Türk Telekom'a geçtim Turkcell'den. Evde de hemen hemen 3 yıldır TT kullanıyoruz ara sıra internet hızı düşüyor ama modem kaynaklı diye düşünüyorum. Ne zaman hız düşse modem çok ısınmış oluyor. Bu ev telefonu için olan bir paket mi?

Bu paketten haberim yok maalesef.

Hocam nasıl yaptırdınız o altyapıyı. Ben 70 megabitte sabitim şu an. Çok mu zor böyle altyapı getirtmek.

GigaFiber İstiyorum — TurkNet bu likten başvuru yapabilirsiniz hocam fakat öyle 2-3 kişi başvurunca yapmıyorlar. Örnek olarak mahalledeki 3-4 binadaki herkes başvurursa mahalleye GigaFiber (1000 download 1000UPLOad) getirme ihtimalleri bayağı yükseliyor.

Aynen kötü değil yetiyor yine de şu resme bakınca daha fazlasını istiyor insan.
Eki Görüntüle 59394

Ah hocam keşke be 2020-2021 yıllarında Fransa'da yaşayan bir arkadaşım vardı Speedtest'de 400 alınca şaşırdığım zamanları hatırlıyorum ki o zamanlar 60€ gibi bir para veriyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…