Her bölgenin altyapısı farklı olduğundan herkes aynı deneyimi yaşamıyor. Bunu VDSL için söylüyorum.
Tamamen taahhütsüz biliyorum. İnternet fiyatı dışında, kullanıyorsanız ev telefonunu da neredeyse bedavaya getirebiliyorsun. Aynı altyapı kullandığından değişen bir şey olmayacak.
Çevremizde TurkNet kullanan ve memnun olan kişiler var sizin yaşadığınız sorun oldu mu? Türk Telekom altyapısıyla kullanıyorlar ve biz de öyle kullanacağız.
Aradığında mutlaka fiyat garantisinin ne kadar süre olduğunu sor. Kullandığım dönemde telefon için paketler yoktu. 10TL gibi sembolik bir ücret ödüyordum. Hali hazırda ev telefonu kullanıyor musun?
Aradığında mutlaka fiyat garantisinin ne kadar olduğunu sor. Kullandığım dönemde telefon için paketler yoktu. 10TL gibi sembolik bir ücret ödüyordum. Halihazırda ev telefonu kullanıyor musun?
Kullanmıyorum. Şu an merak ettiğim için bakıyorum mobil pakete. Daha dün Türk Telekom'a geçtim Turkcell'den. Evde de hemen hemen 3 yıldır TT kullanıyoruz ara sıra internet hızı düşüyor ama modem kaynaklı diye düşünüyorum. Ne zaman hız düşse modem çok ısınmış oluyor. Bu ev telefonu için olan bir paket mi?
Kullanmıyorum. Şu an merak ettiğim için bakıyorum mobil pakete. Daha dün Türk Telekom'a geçtim Turkcell'den. Evde de hemen hemen 3 yıldır TT kullanıyoruz ara sıra internet hızı düşüyor ama modem kaynaklı diye düşünüyorum. Ne zaman hız düşse modem çok ısınmış oluyor. Bu ev telefonu için olan bir paket mi?
GigaFiber İstiyorum — TurkNet bu likten başvuru yapabilirsiniz hocam fakat öyle 2-3 kişi başvurunca yapmıyorlar. Örnek olarak mahalledeki 3-4 binadaki herkes başvurursa mahalleye GigaFiber (1000 download 1000UPLOad) getirme ihtimalleri bayağı yükseliyor.
Ah hocam keşke be 2020-2021 yıllarında Fransa'da yaşayan bir arkadaşım vardı Speedtest'de 400 alınca şaşırdığım zamanları hatırlıyorum ki o zamanlar 60€ gibi bir para veriyorlardı.