cagata

Yetkin
Apartmanımıza 1000 Mbps GigaFiber internet gelmiş Turknet'in sitesinden sorguladığımda da 1000 Mbps gösteriyor sizce geçmeli miyim? Şu anki D-Smart 100 Mbps kullanmaktayım ve D-Smart'tan memnunum, Turknet de memnun eder mi beni?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apartmanımıza 1000 Mbps GigaFiber internet gelmiş Turknet'in sitesinden sorguladığımda da 1000 Mbps gösteriyor sizce geçmeli miyim? Şu anki D-Smart 100 Mbps kullanmaktayım ve D-Smart'tan memnunum, Turknet de memnun eder mi beni?
Her ay peşin olarak yani aylık para verdiğin sürece en iyi internettir türknet onun dışında yıllık peşin veya taksit farketmez yıllık para verirsen 2-3 ay benim gibi internetsiz kalabilirsin. Bu benim diğer hesaptan açtığım konu bakabilirsin. Haziran ayından eylül ayına kadar en fazla 35 gün falan kullandım sen hesap et gerisini 120 gün içinde yani 4 ay içinde sadece 1 ay kullanabildim.

Her ay peşin olarak yani aylık para verdiğin sürece en iyi internettir Turknet onun dışında yıllık peşin veya taksit fark etmez yıllık para verirsen 2-3 ay benim gibi internetsiz kalabilirsin. Bu benim diğer hesaptan açtığım konu bakabilirsin. Haziran ayından eylül ayına kadar en fazla 35 gün falan kullandım sen hesap et gerisini 120 gün içinde yani 4 ay içinde sadece 1 ay kullanabildim.

O zaman D-Smart'ta kal mı diyorsun

Geçtiğimiz yaz ülke genelinde çok fazla kişi kesinti yaşadı ve o zamandan beri hala sorunu devam eden kişiler var. Aynı zamanda müşteri temsilcisine bağlanma konusunda sanırım pek iyi değiller çünkü onunla ilgili şikayette çok fazla görüyorum. Ancak sorunun farkında olup işten anlayan birine bağlanmayı başarırsan hemen çözüyorlar derdini. Kesinti vesaire yaşamazsan sorunsuz şekilde kullanabilirsin. Şikayetler dolayısı ile riske atmak istemediğimden geçmedim ben daha.

Geçtiğimiz yaz ülke genelinde çok fazla kişi kesinti yaşadı ve o zamandan beri hala sorunu devam eden kişiler var. Aynı zamanda müşteri temsilcisine bağlanma konusunda sanırım pek iyi değiller çünkü onunla ilgili şikayette çok fazla görüyorum. Ancak sorunun farkında olup işten anlayan birine bağlanmayı başarırsan hemen çözüyorlar derdini. Kesinti vesaire yaşamazsan sorunsuz şekilde kullanabilirsin. Şikayetler dolayısı ile riske atmak istemediğimden geçmedim ben daha.

O zaman bende geçmeyeyim çünkü D Mart'ta çok nadir kesinti oluyor neredeyse hiç keslimiyor ve hiçbir zaman hız düşmüyor

Sanki taahhütlü gibi, yıllık ödeyip kullandığını unutman gereken internet servis sağlayıcısı. Psikolojik herhalde, alışmışız aylık 600-700 lira vermek canımızı yakıyor, 12 aylık ödeyince rahatlama geliyor. Tavsiye edilir, zamlardan etkilenmezsin, baktın fiyat tuzlu geliyor, adios.

Benim apartmanıma da bu yaz 1000 Mbps fiber geldi ve yıllık peşinatla TurkNet'e geçtim. Kablolu bağlantı yapamadığım için bazı problemler oluyor ancak şimdilik hizmeti öldüren bir problem yok. TurkNet'in en sevdiğim özelliklerden biri de uygulamasından istediğim aylarda 1000 Mbps'yi açıp kapatabiliyorum. Digiturk'ten memnunsanız çok da değiştirmeye gerek yok gibi aslında ama yine de TurkNet'in daha iyi olacağını düşünüyorsanız bir şans verebilirsiniz.