Bölgeden bölgeye ve denk gelebilirsen şayet müşteri temsilcisinin ilgi alakasına kalmış bir sistemleri var. Ben kullandığım dönemde akşamları 19.00-21.00 saatleri arasında kronik bir şekilde ping ve bağlantı problemleri yaşadım, Türk Telekom altyapısını kullandıkları sistemde. Başka ISS'ye geçince sorunum ortadan kalktı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Simetrik hız, Türk Telekom ve Superonline kadar ağır bir DPI uygulamaması ve nispeten daha özgür bir internet deneyimi sunması Turknet'in en büyük avantajları.
Kentsel dönüşüm bölgesinde olan kullanıcılar sık sık bağlantı kopması sorunu yaşayabiliyor. Eğer kentsel dönüşüm bölgesinde değilseniz GigaFiber'e geçmeye değer.
Kentsel dönüşüm bölgesinde olan kullanıcılar sık sık bağlantı kopması sorunu yaşayabiliyor. Eğer kentsel dönüşüm bölgesinde değilseniz GigaFiber'e geçmeye değer.
Lilami
Üyecik
Çok kötü, alma. Başka bir konuya mesaj yazarken internet gitti. Alma, alma.
Sizin deneyiminiz kötü diye onun da deneyimi kötü olacak diye bir şey yok.
Sizin deneyiminiz kötü diye onun da deneyimi kötü olacak diye bir şey yok.
Fiber'i yoksa niye 900 TL versin? Müşteri temsilcisine bağlanabiliyorsan haber edersin.
Lilami
Üyecik
Fiber'i yoksa niye 900 TL versin? Müşteri temsilcisine bağlanabiliyorsan haber edersin.![]()
ADSL 16 Mbps zam ile mecburen 1000 TL veriyoruz mesela. Gigafiber varsa öncelik olarak onu seçmek gerekiyor. Simetrik 1000/1000 hız mantıklı olan bu. Memnun kalmazsa zaten değiştirme seçeneği var. Başkaları yıllarca sorun yaşamamış mesela yorum gelip bu şekilde dile getirseler kafası karışabilir. O yüzden bölgeden bölgeye değişen durumlar.
- Makaleler
- 6
Konu sahibi GigaFiber altyapisi oldugunu belirtmis.Fiber'i yoksa niye 900 TL versin? Müşteri temsilcisine bağlanabiliyorsan haber edersin.![]()
1 yıldır kullanıyorum.
İstanbul'da arada bir kısa süreli kesiliyordu.
Ankara'da 7. aydayım şimdiye kadar 2 kez falan gitti kısa süreli.
Hız ve sansürsüz olması geçmek için yeterli bennce.
ADSL 16 Mbps zam ile mecburen 1.000 TL veriyoruz mesela. GigaFiber varsa öncelik olarak onu seçmek gerekiyor. Simetrik 1000/1000 hız mantıklı olan bu. Memnun kalmazsa zaten değiştirme seçeneği var. Başkaları yıllarca sorun yaşamamış mesela yorum gelip bu şekilde dile getirseler kafası karışabilir. O yüzden bölgeden bölgeye değişen durumlar.
1 yıldır kullanıyorum.
1000 Mbps başvurursam ilk üç ay 99 TL miş sonrası 940 TL
Konu sahibi GigaFiber altyapisi oldugunu belirtmis.
GigaFiber tabii ki
ADSL 16 Mbps zam ile mecburen 1000 TL veriyoruz mesela. Gigafiber varsa öncelik olarak onu seçmek gerekiyor. Simetrik 1000/1000 hız mantıklı olan bu. Memnun kalmazsa zaten değiştirme seçeneği var. Başkaları yıllarca sorun yaşamamış mesela yorum gelip bu şekilde dile getirseler kafası karışabilir. O yüzden bölgeden bölgeye değişen durumlar.
şu anda 100 mbps d marta 700 tl ödüyorum1000 Mbps başvurursam ilk üç ay 99 TL miş sonrası 940 TL
GigaFiber tabii ki