utkydz

Çalışkan
Nokia/Alcatel Lucent G-010S-P için ilgili sevgili @Majdev hocamın yayınladığı ilgili FW'yi kurup ZTE marka ONT'den @Recep Baltaş'ın buradaki ve buradaki videolarından takip ederek TurkNet Nokia altyapıda 2.5 Gbit hız almayı başardım. 2.5 Gbit hem Media Converter'ın hem ev içindeki Switch'in teorik limiti zaten. Hepinizin ellerine sağlık.

Fast.com'a göre D: 2.5Gbps'u: 490Mbps

Son düzenleyen: Moderatör:
Nokia/Alcatel Lucent G-010S-P için ilgili sevgili @Majdev hocamın yayınladığı ilgili FW'yi kurup ZTE marka ONT'den @Recep Baltaş'ın buradaki ve buradaki videolarından takip ederek TurkNet Nokia altyapıda 2.5 Gbit hız almayı başardım. 2.5 Gbit hem Media Converter'ın hem ev içindeki Switch'in teorik limiti zaten. Hepinizin ellerine sağlık.

Fast.com'a göre D: 2.5Gbps'u: 490Mbps
TurkNet en fazla 1 Gbps vermiyor mu?
Kaçak internet mi çektirdiniz?

Benim interneti sen mi aldın😀
Screenshot_2025-09-24-21-18-09-120_org.zwanoo.android.speedtest-edit.webp

Microsoft Store ve Epic'ten 1 GB üzeri download yap ve süre olarak bak; gerçek download değerleri çıkacaktır. Bu yüzden TurkNet'i terkettim ben. 940 hız gösterirken 400 hız download süre olarak veriyordu yani 2 dakikada 15GB üzeri almam gereken dosya boyutunu en fazla 8 GB olarak gördüm. Bunun üzerine destek de gelmeyince; her şey normal denildi, ben de terkettim TurkNet'i.