elweald 69

Üstün
Yer
İstanbul
Binaya geçen ay Turknet kutusu geldi, ondan dolayı düzenli kontrol ederim, aktif edilmiş mi diye. Fakat bugün TurkNet'in diğer firmalara göre fiyat avantajı artık kaldırılmış. :(

xxxx.webp

Gerçekten Turknet'e geçmek isteyen birisi olarak son zamanlarda geçmemem için ellerinden geleni yapıyorlar.
İlk öncelikle fiyat avantajını zaten çoktan kaybetti, eskiden enflasyon bu kadar fazla değilken taahhütsüz kampanyaları aşırı cezbediciydi, şimdi ise enflasyon sebebiyle taahhütlü olmalarını tercih ediyorduk. En azından yıllık peşin ödeyerek fiyat kısmında kendimizi taahhütlü gibi kabul ediyorduk. O da kalktı, geçtiğimiz senelerde büyük bir veri sızıntısı yaşandı ve tüm müşteri bilgileri sızdı. Son 3 haftadır bildiğim kadarıyla da internette kalite düşüyor, internet kesilip duruyor. 7/24 müşteri hizmetleri yok, gece bir anda internet gitti, sabahı beklemeniz lazım. Bunlara istinaden tek mantıklı yanı 1000/1000 simetrik internet ve ben onu da alamıyorum maalesef.

Binaya geçen ay Turknet kutusu geldi, ondan dolayı düzenli kontrol ederim, aktif edilmiş mi diye. Fakat bugün Turknet'in diğer firmalara göre fiyat avantajı artık kaldırılmış. :(

Eki Görüntüle 277229

Ben artık fiyat avantajına bakmıyorum teknik desteğe bakıyorum hocam. Türk Telekom'a geçtim ben Turknet'te destek çok yavaştı bu yüzden işlerim kalıyordu. Türk Telekom'un servisi sabah 8 de kapıya geliyor direk anında çözüyorlar. Artık paranın bir önemi kalmadı bana göre bence. Zaten kaliteleride düşüyor gibi veri sızıntısından sonra vs.

@Superuser do

İstanbul'da kentsel dönüşüm kesintili problemlerden dolayı 21 gün internetsiz kaldım.

TürkNet ile her gün (bazen günde 2 defa) görüşme sağlayarak aksiyon almaya çalıştık ve en son 21. günün sonunda çözüm sağlayabildik.

Bu süreçte yeni ISS'ye geçmeyi düşündüm ama benim bölgemde Gigafiber altyapı olduğu için yalnızca Türk Telekom ya da TürkNet kullanmak zorunda kalıyorum. Türk Telekom'un da aşırı fiyat politikası yüzünden yine mecbur kalıyoruz TürkNet'e.

Gigafiber kullanıcıları için TürkNet hala en iyi seçenek.

@Superuser do

İstanbul'da kentsel dönüşüm kesintili problemlerden dolayı 21 gün internetsiz kaldım.

TürkNet ile her gün (bazen günde 2 defa) görüşme sağlayarak aksiyon almaya çalıştık ve en son 21. günün sonunda çözüm sağlayabildik.

Bu süreçte yeni ISS'ye geçmeyi düşündüm ama benim bölgemde Gigafiber altyapı olduğu için yalnızca Türk Telekom ya da TürkNet kullanmak zorunda kalıyorum. Türk Telekom'un da aşırı fiyat politikası yüzünden yine mecbur kalıyoruz TürkNet'e.

Gigafiber kullanıcıları için TürkNet hala en iyi seçenek.
Fiyatları biraz yüksek, haklısınız; ancak en azından muhatap bulabileceğiniz bir kurum var. Tabii ki herkes bütçesi oranında hareket ediyor. Keşke daha fazla oyuncu olsa da, rekabetten biz de fiyat avantajı olarak istifade etsek.