Turknet rezilliği

Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir yazı oldu ama direkt Turknet'in özetini yazıyorum ve nasıl kişiye özel muamele yaptıklarını tek tek yazıyorum. Turknet'te sorun bitmez, arkadaşlar almayın, aldırmayın, naçizane tek tavsiyem budur. Sorunları yazmaya başlayalım.
Karşı binaya full geliyorlardı.

Turknet ekibi bizim binayı yapmıyorlar, hemen kaçıyorlardı. Sokaktaki karşı binanın kutusunu yapmaya çalışan adama sordum, dedim madem buraya kadar gelmişsin, bizim binaya da bakın diyorum. Bakamıyoruz diyorlar. Kayıt açın. Sonra da dedim ki bizim 15 gündür internetimiz yok, sürekli kayıt açıyorum zaten. O da sizin şansınıza diyor.

Neyse buradan banlanmayayım, hemen iptal talebi açtım. 5 gün önce beklettiler beni, yapacağız, edeceğiz, iptal etmeyin, iptal talebinizden vazgeçin, pazartesi günü yapalım. Ben de inanarak iptal talebimi kapattım. Sonra yapamadılar, bir daha iptal talebi açtım ve dün toplam 10 gün oldu ve sürem bitti. Yani 2 defa 5 gün bekledim, normalde 5. gün sonunda iptal oluyor internet ve dün direkt bana sormadan, aramadan iptal ettiler interneti. Ben de Instagram'dan bastım küfürü, Allah belanızı versin, sizin bana sormadan iptal ettiniz internetimi.

Aradık, size ulaşamadık mesajı atıyorsunuz. 2 gündür siz benimle dalga mı geçiyorsunuz?
Ben 2 yıldır Turknet GigaFiber kullanıyordum ama son 2 aydır interneti neredeyse kullanamaz hâle geldim. İnternet tamamen yok. 11 Temmuz'da giden internet 31 Temmuz'da gelmişti, yani tam 20 gün bekletmiştiler. Size tavsiyem bu interneti bağlamayın.

Şu anda da 27 Ağustos'ta kesilen internet yine tamamen kesildi ve bugün 12 Eylül, hâlâ daha internet yok. Bir defa bile gelmedi ve sonunda iptal ettiler zaten.
En çok sinirlendiğim nokta şu: Beni Net Uzman aradığı zaman kendi ağzıyla da utanmadan "Sadece sizin binada yok." diye söylüyor. Ama sinyal kutusuna 8 abonede de sinyal gelmiyordu. Şimdi onlara sinyal gelmiş, bir tek bizim binada sinyal yok. Tamam da kardeşim, neden benim binaya bakmadan gidiyorlar, ben bunu anlamıyorum.

Ben sokakta Turknet ekibine de gidip sordum. "Pazartesi günü başka ekip gelecek." dediler ve gelmediler.

Ben bunu neden yaptıklarının farkındayım. Kendi ağzıyla dedi ki: "Sizin internet kullanımınız yüksek, bir abonemizsiniz. Sizi kaybetmek istemeyiz." Zaten ben fazla oyun indiriyorum vs. Çok kullanıyorum ve yıllık peşin ödediğim için bana internet hizmeti vermiyorsunuz.
Bu sorunlarımı her yerde kanıtlı bir şekilde yayıyorum. Herkes ibret alsın ve bir daha Turknet'e abone olmasın diye. Ben yandım, siz yanmayın arkadaşlar. Durumun özeti bu.

BTK ve CİMER'e de şikâyet ettim, bir fayda göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…