Cumartesi kurulum yapıldı. Sıfır modem takıldı. Yaşadığım upload problemi için fiziki kontrole geldiklerinde "modemi değiştirelim, belki sorun modemdedir" dediler. Değiştirdikleri modemin aynı olup olmadığını sordum. "Aynı modem" dendi. "Sorun devam ederse ulaşırsınız" dediler ve gittiler. Daha sonra yük altında sürekli 15-20 saniyelik bağlantı kopması yaşamaya başladım. Modemin altını kontrol ettiğimde aynı modelin 2023 versiyonunun takıldığını fark ettim. Benim modemim 2025'di. İkisi aynı model olsa da donanım ve yazılım olarak farklılar. Değiştirilen modem donanım ve yazılım tarafından zayıf olduğu için yük altında sürekli kopmalar yaşıyorum. Bu sebeple video ve fotoğraf kanıtları göndererek yeni modem talep ettim. Yarın tekrar kontrole gelecekler. Modem değişimi yapılmazsa, Tüketici Hakem Heyeti aracılığıyla belgelendirerek modem değişimi yaptırma veya kusurlu hizmet sunulduğu için modem alıp faturasını TurkNet'e yansıtma hakkım var mı?
Bunun dışında bugün öğle vakti dış cephem de duran GigaFiber kutusunu kontrol etmeye gelmişler ve kutuyu açık bırakıp gitmişler. Bugün Bursa'da şiddetli lodos ve yağmur vardı. Kutunun içine yağmur suyu girmiş ve kapakları sağa sola çarpmış. Akşam eve geldiğimde içi dışına çıkmış halde buldum. Bunun üzerine kutuyu gören güvenlik kamerası kayıtlarını TurkNet tarafına şikayet olarak gönderdim. Ben kurtulayım diye uğraşıyorum. TurkNet her gün yeni bir sorun yaratıyor. İlk haftadan yaşamadığım şey kalmadı. TurkNet bölümündeki konularımda görebileceğiniz üzere sürekli farklı bir aksiyon yaşatıyorlar.
Bu süreçlerde sağlıklı iletişim kurabildiğim ve işine hakim tek TurkNet destek birimi, DH forumundaki TurkNet Destek isimli yetkiliydi. Kendisi A'dan Z'ye her konuda ilgilendi. Benzer sorunlar yaşayan arkadaşların kendisine ve Linkedln üzerinden Cem Çelebiler isimli TurkNet CEO'suna ulaşmasını tavsiye ederim.
Bunun dışında bugün öğle vakti dış cephem de duran GigaFiber kutusunu kontrol etmeye gelmişler ve kutuyu açık bırakıp gitmişler. Bugün Bursa'da şiddetli lodos ve yağmur vardı. Kutunun içine yağmur suyu girmiş ve kapakları sağa sola çarpmış. Akşam eve geldiğimde içi dışına çıkmış halde buldum. Bunun üzerine kutuyu gören güvenlik kamerası kayıtlarını TurkNet tarafına şikayet olarak gönderdim. Ben kurtulayım diye uğraşıyorum. TurkNet her gün yeni bir sorun yaratıyor. İlk haftadan yaşamadığım şey kalmadı. TurkNet bölümündeki konularımda görebileceğiniz üzere sürekli farklı bir aksiyon yaşatıyorlar.
Bu süreçlerde sağlıklı iletişim kurabildiğim ve işine hakim tek TurkNet destek birimi, DH forumundaki TurkNet Destek isimli yetkiliydi. Kendisi A'dan Z'ye her konuda ilgilendi. Benzer sorunlar yaşayan arkadaşların kendisine ve Linkedln üzerinden Cem Çelebiler isimli TurkNet CEO'suna ulaşmasını tavsiye ederim.