Mesela turktelekom altyapın 500Mbps destekliyorsa Türknet'e geçtiğin zaman max ne hız alabiliyorsan onu veriyor. Recep Baltaş hocam. Kendisi de Turk Telekom altyapısında Turknet kullanıyor. Azönce başka bir konuda hız testi attı. 550 download 52 upload veriyodu mesela.
Sadece bir kişi üzerinden konuşursak bu bilgiye genel olarak doğru diyemeyiz.
TurkNet, TT ile ortak altyapıda 100 Mbps üzeri hız sunmuyor.

Başka sağlayıcı ortak altyapıda gigabit hız sunuyordu ama hangisi olduğundan emin değilim.

Netspeed 200, Comnet ve Millenicom 1000 Mbps veriyor. Turknet ise 100 veriyor, bunlar benim bildiklerim. (TT altyapısı üzerinden sorgulatınca bende çıkan sonuçlar bunlar.)

1719236628195.webp

Recep Baltaş'ın farklı bir konudaki şu mesajına yanıt vermiştim ben de bu soruyu sorarak fakat kendi konunuzu açın diye ceza aldım ve bu konu açıldı. Nedenini anlamadım sadece TürkNet ortak altyapıya 100Mbps vermediğini kendisi söylüyor o yüzden sormak istemiştim fakat ceza yedim.

Ben de İSS arayışımda TürkNet ile görüştüm, kendi GigaFiber altyapıları dışında 100Mbps üstü vermediklerini belirtmişti müşteri hizmetleri. Recep Baltaş kullanıyorum dediğinde artık veriyorlar mı acaba diye düşündüm ve taahhütüm bittiğinde geçebilirim diye teyit etmek istedim.