TurkNet VDSL'den fibere geçiş sürecinde modem ücreti çıkar mı?

Kötü oldu bu ya. Zaten 6000 TL peşin ödemiştim. Bir de ekstra olarak 960 TL ödemeye değer mi ki? Şu an VDSL'de QoS ayarı açık 63 Mbps alıyorum. 100 Mbps fiber olmasına değer mi acaba?
Yorumu güncelledim. Paylaştığım sonuçlara bakın. Değer mi değmez mi ona göre karar verin.

Maalesef bu soyguna son demenin tek yolu kampanyayı imzalayıp yaymak. Bütün internet firmalarını etkileyen bir sorun bu, sadece TurkNet değil. Mesela Turkcell 1000 Mbps simetrik paketinde verdiği modem için aylık 250 TL alıyor.

Bu modem kira ücreti siz kullansanız da kullanmasanızda zorunlu. Ama "faturaya dahil" diye milleti soyuyorlar yıllardır.

İmzanızı atın hocam. Yayın.

Evet buna imzayı geçen günlerde atmıştım. Modem bedeli de faturaya dahil şekilde yine 700 TL mi ödüyoruz doğru mu anladım? Genel anlamda modem dayatması başlı başına bir saçmalık ama en azından şu bulunduğum durumda yine 700 ödeyeceksem sorun yok.

Modem bedeli de faturaya dahil şekilde yine 700 TL mi ödüyoruz doğru mu anladım?
Evet doğru. Yani bu ücreti almasalar 620 TL ödeyeceğiz normalde.

Eğer ZTE H3600P verirlerse iyi. Çünkü ayarları açık oluyor. Turk Telekom ve Turkcell aynı modemi verince bütün ayarları kısıtlı oluyor.
Siz isterseniz kendinize yeni modem alabilirsiniz. Ben ucuza TP-Link Archer BE230 aldım. Çok memnunum. ZTE'yi kutusuna koyup kaldırdım. Size kalmış.

Tekrar sorduğum için kusuruma bakmayın. Son yazdığınızdan ötürü kafam karıştı. Ben zaten tam fiyattan 1 yıllık peşin ödemiştim. Bu 80 lira modem parasını aslında ödedim mi yoksa ONT cihazı ve modem gelince ekstra olarak mı ödeyeceğim?

Hocam ekstra bir şey ödemeyeceksiniz. Dediğim gibi fiyata dahil. Her firmada, her pakette "fiyata dahil". Sorun tam anlamıyla bu zaten. Sizden ekstra ücret almayacaklar. Çünkü zaten aldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…