TurkNet vs Netspeed

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alitoprak55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 509

Hocam bu imza toplayarak GigaFiber getirme olayı vardı. Bu olay nasıl yapılıyor? Çok uğraşmak gerekli mi? Ona göre belki binadan imza toplar hallederiz GigaFiber altyapı getirtiriz.

Hocam bu imza toplayarak GigaFiber getirme olayı vardı. Bu olay nasıl yapılıyor? Çok uğraşmak gerekli mi? Ona göre belki binadan imza toplar hallederiz GigaFiber altyapı getirtiriz.

Hocam imza olayı hala geçerli mi bilmiyorum, site üzerinden sorgulama yaptığınızda GigaFiber yoksa talep oluşturma seçeneğini görmüştüm.

Ben de Netspeed kullanıyorum. Hattım 71 Mbps destekliyor. Ortalama 68/20 hızları alıyorum. Ping konusunda da pek sorunum yok. Ama bu konuda altyapı ve modemin önemi var. Mesela ilk geçtiğimde Tenda 300 ₺ bir modemi vardı. Sonradan Keenetic geçince garip gecikme, modem kaynaklı kopma vb. kurtuldum.

İmza olayı garanti alınacağını bilirlerse ve orada belediye vb. verecekleri para, izin sorun çıkarmıyorsa yapıyorlar. Yani herkesi ikna etmeniz gerekiyor.

Hocam imza olayı hala geçerli mi bilmiyorum, site üzerinden sorgulama yaptığınızda GigaFiber yoksa talep oluşturma seçeneğini görmüştüm.

Şu an TurkNet kullanıyorum fakat bulamadım? Link atabilir misiniz?

Şu an TurkNet kullanıyorum fakat bulamadım? Link atabilir misiniz?

Sadece altyapı sorgulamada alınan bir talepmiş.

Keenetic bir başka ya, aynı şekilde ben de Tenda'dan geçtim kendi hız değerlerimi kendim ayarlarlıyorum.

Sadece altyapı sorgulamada alınan bir talepmiş.

Keenetic bir başka ya, aynı şekilde ben de Tenda'dan geçtim kendi hız değerlerimi kendim ayarlarlıyorum.

Sizin fikriniz nedir? Ne yapmalıyım? Modem mi değişmeliyim internet mi değişmeliyim? Olduğum yerde durmalı mıyım?

Sizin fikriniz nedir? Ne yapmalıyım? Modem mi değişmeliyim internet mi değişmeliyim? Olduğum yerde durmalı mıyım?

Hocam yazmıştım aslında. Bina içerisindeki ankastre kutusundan hız testi yapsınlar. Oradaki değer modemdeki değer ile eşleşiyorsa bir şey yapmanıza gerek yok. Daha fazla çıkıyorsa ankastre kutusundan evinize gelen tesisatı yenileyebilirsiniz. Modemle sorun yaşıyorsanız değiştirebilirsiniz. Keenetic öneririm, SNR ayarını değiştirebildiğiniz için kendinize uygun hız tanımayabilirsiniz.

Bu ankastre kutusundaki hız testini kimler yapıyor? Arayıp randevumu almamız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…