Dante33

Uzman
Merhaba. Bugün TurkNet 100 Mbps internet bağlattım. Keenetic Hero KN-1012 olarak kullanmak istediğimi söyledim. Bana kullanamazsın dediler. Sistemdeki tanımlı modemleri kullanabilirsin dediler. Bunlar dışındakileri sistem onaylamıyormuş. Rooter olarak kullanmak istedigimi söyledim ve PPoE bilgisi istedim, "bu bilgileri veremiyoruz" diyorlar. Kafayı yiyeceğim.

Merhaba. Ben de TurkNet GigaFiber kullanıyorum, fark eder mi bilmiyorum ama uygulamasından istediğiniz bilgileri SMS ile alabiliyorsunuz. Ben de Keenetic Hero modelini kullanıyorum. TurkNet modemini kullanmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana "TurkNet modem kullanmak zorundasınız, yoksa internet gelmez" diyorlar. Router olarak kullanabilirsiniz dedi. Ama PPPoE bilgisi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamada SMS gönderme seçeneği var tıkladığında SMS olarak kullanıcı adın ve şifren geliyor. İkinci seçenekte müşteri hizmetlerini arayıp sormak.

Buldum. Ama modem rooter bilgileri yazdıgımda internet gelmiyor. Beceremedim.

Belki ekte ki görüntüler yardımcı olur.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    185,2 KB · Görüntüleme: 107
  • 2.webp
    2.webp
    166,9 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
Ben TurkNet'in verdiği modemi kullanmak istemiyorum. Başlıktaki modemi kullanmak istiyorum. Kullanıcı adı ve bilgileri aldım. Keenetix Hero içine bilgileri yazıyorum. Ama baglantı hatası alıyorum. Bağlı gözüküyor internet gelmiyor.

Gösterdiğiniz resimdeki yere yazdım. Ama bağlantı hatası yazıyor. Sadece internet girişini Keenetic WAN portuna takınca da olmuyor.

Son düzenleme:
Ben TurkNet'in verdiği modemi kullanmak istemiyorum. Başlıktaki modemi kullanmak istiyorum. Kullanıcı adı ve bilgileri aldım. Keenetix Hero içine bilgileri yazıyorum. Ama baglantı hatası alıyorum. Bağlı gözüküyor internet gelmiyor.

Gösterdiğiniz resimdeki yere yazdım. Ama bağlantı hatası yazıyor. Sadece internet girişini Keenetic WAN portuna takınca da olmuyor.

Şifreyi doğru mu yazdınız şifrenin 10 haneli olması gerekiyor. YouTube'de fiber modem kurulumlarını gösteren videolar var. İsterseniz inceleyin.

Kral sen keenetic modem kullanacagını söyledinmi. Bana uygun modem listesinde bizim modemler dışında ise çalışmaz dedi. Onaylı olması lazım dedi. Sen keentic modemi onaylattınmı yoksa

Kral sen Keenetic modem kullanacagını söyledinmi. Bana uygun modem listesinde bizim modemler dışında ise çalışmaz dedi. Onaylı olması lazım dedi. Sen keentic modemi onaylattınmı yoksa.

Hocam hiçbir şey yaptırmadım GPON kabloyu modeme taktım kullanıcı adı şifresi ile gerekli yerlere bilgileri girdim bağlandım. Sende ki internette GigaFiber mi?