Turknet'e geçilir mi ve geçiş sonrası cayma bedeli karşılanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 120
  • Etiketler Etiketler
    turknet

SF26

Üstün
Sene başında da bunun konusunu açmıştım ama o dönem birkaç sebepten ötürü D-Smart'ta kalmıştık, son 1 aydır internetim berbat durumda ve artık gına geldi. Eylül-ekim gibi Turknet'e geçmeyi düşünüyoruz ve 1000 Mbps kutusu mevcut. Kafamdaki en büyük soru cayma bedeli işlemlerinin nasıl olduğu, eylülde çıkmak istersem 3.500 TL'lik bir cayma bedeli ödeyeceğim. Turknet'in sayfasındaki 2.500 TL'ye kadar cayma bedeli bizden dediği şeyin ne olduğunu anlayabilmiş değilim. Onu hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.

Adamların sitesinden anladığım kadarıyla cayma bedeli kalemi geçen faturanızı ödeyip adamlara atıyorsunuz. Adamlar da gelecek faturanızdan bunu düşüyorlar.

2.500 TL'lik cayma bedelini taksitler halinde 6 ay boyunca faturanızdan düşüyorlar. Yani cayma bedelini siz ödüyorsunuz, faturasını OİM'den yüklüyorsunuz ve sizden aylık düşüyorlar bunun karşılığını. Başvuru hattını ararsanız daha detaylı vereceklerdir. 444 88 75

Ayrıca binanıza yeni geldiyse ve ilk siz abone olursanız 2 ay ücretsiz. Onun dışında birinin referans kodunu alırsanız ikinize de 1'er ay ücretsiz oluyor. Birini bulamazsanız genel kod: DAVET2026.

Son düzenleme:
Yarın bi' arayıp sorayım o zaman, yoksa ben bu hızla gidersek modeme tek yumruk atıp paramparça edeceğim sınırlardayım şu an.

Yarın bi' arayıp sorayım o zaman, yoksa ben bu hızla gidersek modeme tek yumruk atıp paramparça edeceğim sınırlardayım şu an.
Yani Turknet Gigafiber geldiyse beklemeyin bence.

Yani Turknet Gigafiber geldiyse beklemeyin bence.
Şu an iptal etmeye kalkarsak 5.000 küsur lira cayma bedeli var, 2.500 Turknet desek 2.500 kalıyor geriye. Bilmiyorum, bakmam lazım.
T20B için ayar arıyorum kaç gündür, bari biraz idare etsin diye.

Şu an iptal etmeye kalkarsak 5000 küsür lira cayma bedeli var, 2500 Turknet desek 2500 kalıyor geriye. Bilmiyorum bakmam lazım.
T20B için ayar arıyorum kaç gündür bari biraz idare etsin diye.
2.500 yüksek bir tutar. Yani açıkçası 2 ay sabredilebilir. Sanırım Eylül'e doğru taahhüdün sonuna geldiğinizden cayma düşüyor diye düşünüyorum, müşteri hizmetlerinden mi bilgi aldınız? Paketiniz ücretiniz, taahhüdün başlangıç ve bitişi ne zaman?

Şubat 2027'de taahhüt bitiyor, yazın evde olmayacağım için eylüle kadar çok umursamayacağım evin internetini. Paket ücreti yanlış hatırlamıyorsam 720 liraydı, D-Smart Mega Paket + 50 Mbps internet kullanıyoruz.

Sansüronline'dan Turknet geçiş deneyimim hocam.

Geçeceğimiz kesin gibi ya, CS2'de saçma sapan droplar yemediğim sürece sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…