Yıllardır Superonline kullanıyorum, bu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Fakat son zamanlarda CS oynarken arada bir jitter yiyip duruyorum. Saçma sapan gelip gidiyor karakter. Vurduğum adamlar ölmüyor veya saçma şekilde adamlarda ışınlanıyor. Başka hiçbir oyunda yaşamıyorum bu sorunu. R6'de de ara ara package lost yazıyor ama böyle ışınlanma falan olmuyor. Superonline kaynaklı diyenler oldu. Değiştirmeyi düşünüyorum, arkadaşım TurkNet önerdi. Altyapı testi yaptığımda 40 MB hız gösteriyor. Şu anda Superonline'da 25-30 arası alıyorum. TurkNet'e geçilir mi? Kötü yanları var mı? Daha büyük sıkıntılar yaşatır mı? Gerçekten 40 MB verebilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?TurkNet'in tek kötü yanı kendi altyapısı olmayınca destek süresi biraz uzuyor.
Cipher10101
Becerikli
Yıllardır Superonline kullanıyorum, bu zamana kadar bir sorun yaşamadım. Fakat son zamanlarda CS oynarken arada bir jitter yiyip duruyorum. Saçma sapan gelip gidiyor karakter. Vurduğum adamlar ölmüyor veya saçma şekilde adamlarda ışınlanıyor. Başka hiçbir oyunda yaşamıyorum bu sorunu. R6'de de ara ara package Lost yazıyor ama böyle ışınlanma falan olmuyor. Superonline kaynaklı diyenler oldu. Değiştirmeyi düşünüyorum, arkadaşım TurkNet önerdi. Altyapı testi yaptığımda 40 MB hız gösteriyor. Şu anda Superonline'da 25-30 arası alıyorum. TurkNet'e geçilir mi? Kötü yanları var mı? Daha büyük sıkıntılar yaşatır mı? Gerçekten 40 MB verebilir mi?
40 Mbps için 1000 Mbps'in parasını vereceksin, parası senin için önemli değilse al derim, ben kullanıyorum, sıkıntısı yok. Kullanırken de Ethernet kablosu kullanmanı öneriyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Onu nereden öğrenebilirim hocam?TurkNet'in tek kötü yanı kendi altyapısı olmayınca destek süresi biraz uzuyor.
1000 Mbps vermiyor ise kendi altyapısı değildir.
40 Mbps için 1000 Mbps'in parasını vereceksin, parası senin için önemli değilse al derim, ben kullanıyorum, sıkıntısı yok. Kullanırken de Ethernet kablosu kullanmanı öneriyorum.
Hocam şu an 25-30 arası alıyorum pederin dediğine göre 640 TL ödüyoruz TurkNet zaten 700 TL sokakta fiber yok maalesef.
Ethem Efe
Üstün
1000/50 şekilde TT altyapısından veriyor diye biliyorum. Kendi altyapısında upload değerinde 1000 oluyor. Emin değilim ama @Hybrid Theory doğrulayabilir.
Aslında evimin çaprazında kaymakamlık var orada fiber altyapı var. Karşı apartmanımda ve bir sokak arkamdaki apartmanda fiber yapı var. Ama bizde yok apartman yöneticimiz başvuru yaptı zamanında kablolar döşenirken ama bize bağlanmadı nedense.
ElderAssassin
Yetkin
Kendi altyapısı varsa düşünmeden geçilir.
1000/50 şekilde TT altyapısından veriyor diye biliyorum. Kendi altyapısında upload değerinde 1000 oluyor. Emin değilim ama @Hybrid Theory doğrulayabilir.
TT altyapısında ekstra 200TL ile 1000/50 veriyor kendi altyapısı olsa GigaFiber bölgesindesiniz diye uyarı verirdi 40Mbps vermezdi.