Kendi alt yapısı yoksa ne gibi sorunlar yaşarım. Mesela ben 5 yıldır falan superonline'dayım sadece ilk senelerimde birkaç kere aradım yardım için. Yıllardır herhangi bir problem için aramadım. Sık sık sorun yaşanan bir sağlayıcı mı ?
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
TT altyapısında ekstra 200TL ile 1000/50 veriyor kendi altyapısı olsa GigaFiber bölgesindesiniz diye uyarı verirdi 40Mbps vermezdi.
Bende onu söyledim
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim apartmanım 21 numara sistemden 20 numaralı rastgele bir daireye baktığımda orada 100MB veriyor üstüne 200tl ek fiyata 1000MB diyor gerçekten çok saçma bir durum.TT altyapısında ekstra 200TL ile 1000/50 veriyor kendi altyapısı olsa GigaFiber bölgesindesiniz diye uyarı verirdi 40Mbps vermezdi.
Ev müstakil mi?Benim apartmanım 21 numara sistemden 20 numaralı rastgele bir daireye baktığımda orada 100MB veriyor üstüne 200tl ek fiyata 1000MB diyor gerçekten çok saçma bir durum.
Hayır bu sokakta tüm evler apartman. Yan yana ve karşılıklı cadde üzerinde. Yıllar öncesinde altyapı döşenirken başvuru yapmıştık. Ama bize bağlanmamıştı.
TurkNet'e geçiş yapsam daha sonrasında fiber altyapı için başvuru yapabilir miyim? Yapabilirsem nereye yapmam gerekiyor? Yaparken tek başıma başvurmam yeterli mi? Apartmanda oturan diğer kişilerinde imzası gerekir mi?
Hybrid Theory
Yetkin
Kendi altyapısında simetrik veriyor ama başka altyapılarda, TürkTelekom veya Turkcell Superonline gibi altyapılarda onların hız kısıtlamasından ötürü simetrik veremiyor. Zaten TT ve Turkcell SO kadar rezili yok, 1 Gbps altyapı deyip upload hızını 50 Mbps ile sınırlıyorlar.1000/50 şekilde TT altyapısından veriyor diye biliyorum. Kendi altyapısında upload değerinde 1000 oluyor. Emin değilim ama @Hybrid Theory doğrulayabilir.
Biraz da Türknet para kazansın olmaz mı?