Turknet'e geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemkaraca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 637
  • Etiketler Etiketler
    turknet

cemkaraca

Yetkin
Şu anda Turk Telekom 200 Mbps fiber kullanıyorum. Bana yetiyor ama eğer ms daha düşük olursa Turknet'e geçmeyi planlıyordum. Adresim de Turknet GigaFiber destekliyor. Sizce latency daha düşük olur mu?

Wi-Fi ile bağlandığımda test sonucu bu:

Deneyin görün hocam. Simetrik internet'de veriyor onlar yani 200 Mbps Download varsa, 200 Mbps Upload hızınızda oluyor. Hem de Discord, Roblox'a girmek bayağı kolay onlarda.

Türknet geçersen mutlaka bir ethernet kablosu al ve DNS değiştir.

Bi kişi bile Turk Telekom'da kal demedi TurkNet'e geçerken cayma bedeli çıkacak ama ne kadar çıkacak bilmiyorum onu nereden görebilirim?

Bir kişi bile Türk Telekom'da kal demedi TurkNet'e geçerken cayma bedeli çıkacak ama ne kadar çıkacak bilmiyorum onu nereden görebilirim?

Kullandığınız operatörü arayıp cayma bedelini öğrenebilirsiniz. TurkNet 2.500 TL'ye kadar cayma bedelini karşılıyorlar.

Hız testi ve bufferbloat testinde ciddi fark yaşamazsın ancak, oyunlarda %30 ila %50 arasında ping farkı oluyor. Yurt dışı çıkışları TTNET altyapısından da alsan TTNET ile aynı değil, kendi çıkışlarına aktarıyorlar ve daha kaliteli.

Ama senin de bufferbloat testin berbatmış ya etkileyebilir şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…