Şu anda Turk Telekom 200 Mbps fiber kullanıyorum. Bana yetiyor ama eğer ms daha düşük olursa Turknet'e geçmeyi planlıyordum. Adresim de Turknet GigaFiber destekliyor. Sizce latency daha düşük olur mu?
Şu anda Turk Telekom 200 Mbps fiber kullanıyorum. Bana yetiyor ama eğer ms daha düşük olursa Turknet'e geçmeyi planlıyordum. Adresim de Turknet GigaFiber destekliyor. Sizce latency daha düşük olur mu?
Deneyin görün hocam. Simetrik internet'de veriyor onlar yani 200 Mbps Download varsa, 200 Mbps Upload hızınızda oluyor. Hem de Discord, Roblox'a girmek bayağı kolay onlarda.
Hız testi ve bufferbloat testinde ciddi fark yaşamazsın ancak, oyunlarda %30 ila %50 arasında ping farkı oluyor. Yurt dışı çıkışları TTNET altyapısından da alsan TTNET ile aynı değil, kendi çıkışlarına aktarıyorlar ve daha kaliteli.
Ama senin de bufferbloat testin berbatmış ya etkileyebilir şahsen