Çünkü reklam yapmıyorlar hocam. Binaya bir afiş bile asmıyorlar. Geçen dayımlara gittim, SansürOnline 1000 Mbps kullanıyorlardı. Girişte TürkNet afişi gördüm, "Bak, geç; daha iyi." dedim. Ben TV+ kullanıyorum işte, Turkcell bilindik marka." dedi. Ben de 2 sokak öteden hâlâ Gigafiber bekliyorum.
Hocam, size yeni işe girmiş mt denk geldi, o yüzden genelleme yapmayın bence. Ayrıca GigaFiber olunca ayrıcalıklı olunmuyor hocam, TurkNet her türlü müşterisine aynı desteği veriyor. Sadece Türk Telekom altyapısında TT ekipleri yavaş çalışıyor.
Bizim burada AtlantisNet diye bir şey var. TurkTelekom altyapısında internet veriyorlar. Açıkçası kaliteli şimdi Gigapon tarifeleri var 10000 mbps ama bizim adreste 200 mbps destekliyordu en fazla. TurkNet'te 1000 mbps görünce geçmeyi düşündüm bir de çok fazla öveni vardı. Sonradan pişman olmayalım da
Üstelik uygulama üstünden hız testi yapamadığımı belirtmeme rağmen ısrarla hız testi istediler, en son cinnet geçirip talebi kapattım. Şifre değiştim, biraz bekledim kendi kendine düzelmeye başladı. 0 destek.
Çünkü reklam yapmıyorlar hocam. Binaya bir afiş bile asmıyorlar. Geçen dayımlara gittim, SansürOnline 1000 Mbps kullanıyorlardı. Girişte TürkNet afişi gördüm, "Bak, geç; daha iyi." dedim. Ben TV+ kullanıyorum işte, Turkcell bilindik marka." dedi. Ben de 2 sokak öteden hâlâ Gigafiber bekliyorum.
Bunlar daha neler, benim binamda VDSL kutu var. Sistemlerde altyapı yok çıkıyor diye TurkNet'e başvuramadım. Gittim TT Santral'den yalvar yakar zorla da abone yapılarak daireme kutudan kablo çektirdim. Keşke en küçük dertler bu olsa.