illa buraya tak tak kanıt olarak ekran görüntüsü atıp yaşadığım her rezilliği atmama gerek yok bence. bir ton sorun yaşadım, hepsinde de kendi sorunumu kendim çözdüm. gerek ai ile gerek reddit ile araştırıp çözdüm. misal oyuna girerken internet kopup duruyordu kendim çözdüm. gidip başkaları aynı sorunu yaşarsa uğraşmasın diye konu bile açtım.
Çözüm: CS2 & Rust gibi oyunlarda topluluk sunucularına bağlanınca internet kesiliyor
@kompetankedi
Sorunumun başlıkta belirttiğim gibi, önceden Rust oyununda belli başlı sunucularda oluyordu ve CS:GO'da olmuyordu. Şimdilerde CS 2'nin çıkmasıyla birlikte hem CS 2 hem de Rust oyununda topluluk sunucularına girince internette kopmalar ve yavaşlamalar oluyor. Fakat ağdaki diğer cihazlarda sorun...
Merhaba. Allah'ın cezası oyunda 2 haftadır pazar ve envanter sorunu var. Bunun üzerine şimdi de internetim kesiliyor. Resmi sunucularda bir oyun oynuyorum. Sonra tarayıcıya giriyorum ve internet yok diyor ama oyun içi internet var. Topluluk sunucuları tuşuna bastığım anda internet tümüyle...
al araştır bir sürü aynı sorunu yaşayan görürsün kendi çözümünü kendin yaratacaksın bazen mt bomboş çarlar.
Zaten ben sana sorun yaşarsın veya TurkNet komple çöp bir firma demedim ki benim başımdan geçen olaylar bunlar hepsi kanıtlı şeyler arkasında duramayacağım lafı söylemem iftira falan da atmıyorum firmaya. Bana destek olunsa zaten TurkNet destek te efsane derdim. Ama bana uygulanan tarife bu. Hem zaten bütün firmaların mt bilgisiz hiçbir şeyden anlamıyorlar. Oyun dediğin zaman oyun ne falan diyorlar. CS2 diyorsun CS2 ne diyor eleman, kabloyu çıkar tak diyor.