Turknet'e geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemkaraca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 719
  • Etiketler Etiketler
    turknet

Siz hangi modemi kullanıyorsunuz GigaFiber için, şu anlık düşüncem yok ama aklımda bulunsun QoS falan açık olan var mı böyle güzel bir modem? Wi-Fi olarak da iyi olan.

Siz hangi modemi kullanıyorsunuz GigaFiber için, şu anlık düşüncem yok ama aklımda bulunsun QoS falan açık olan var mı böyle güzel bir modem? Wi-Fi olarak da iyi olan.

Şu an Keenetic Hopper var, onu kullanıyorum. QoS ayarları efsanedir. Hem VDSL hem Fiber destekli.

Gigafiber gelince bir süre kullanmaya devam edeceğim, sonrasında Titan modelini de alıp Mesh sisteme ekleyeceğim Hopper modelini.

Bu router donanıma ile ilgili sanırım hocam reset atarken şifreler gibi ayarları fabrika ayarlarına sıfırlamıyorsa router yazılımı ile ilgili eğer elinize Firmware varsa Firmware yazdırın en temiz kurulum o olur.

1000MBPS'de OpenWrt SQM yapacak modem/router yok hepsi yavaş kalıyor araya mini PC ya da raspi 4-5 koymak gerekiyor.

En Hızlı Gaming Router'lar | Yüksek Performans ve Hız bu oyuncu modemleri falan nasıl buna benzer çok görüyordum eskiden. Hatta dalga konusu olmuştu benim için oyuncu çorabı da çıkar yakında diye

Elimde Firmware yok ta, nereden bulunuyor Firmware yazılı mı? Kendim güncelleyebiliyorum herhalde panelden. Ya da müşteri hizmetlerini arayıp güncellemelerini mi söylesem?

Bu modeller de olur tabii, teknik özellikleri size uygun ve ileri dönük bir model seçilebilir. ASUS da çok iyi bu konuda.

Ben yıllar önce Keenetic arayüzüne alıştığım için ondan devam ediyorum ama öncesinde de ASUS kullanıyordum.

Aslında önemli olan, teknik özellikleri ve 3-4 marka var o konu da da.

192.168.1.1'den baktım, H3601p v9.0 v9.0. 0P4_TN3 bu olması lazım.

Firmware paylaşılmamış hocam şansınıza.

En Hızlı Gaming Router'lar | Yüksek Performans ve Hız bu oyuncu modemleri falan nasıl buna benzer çok görüyordum eskiden. Hatta dalga konusu olmuştu benim için oyuncu çorabı da çıkar yakında diye

Bunlar yerine şöyle bir mini pc ve TP-Link B230 alın SQM yapın tertemiz çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…