Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 495 Beğeniler 253 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 09:37 #81 cemkaraca dedi: Sonuçta interneti özgür bir şekilde kullanabiliyorsun. Sınırsız kelimesi daha çok yakışabilirdi senin için. Genişletmek için tıkla... Özgür kelimesi, herhangi bir kısıtlama olmama anlamına gelir. İnternetin kısıtlamasına takılıyorum. Kullanamıyorum. Sınırsız yakışmaz gibi.
cemkaraca dedi: Sonuçta interneti özgür bir şekilde kullanabiliyorsun. Sınırsız kelimesi daha çok yakışabilirdi senin için. Genişletmek için tıkla... Özgür kelimesi, herhangi bir kısıtlama olmama anlamına gelir. İnternetin kısıtlamasına takılıyorum. Kullanamıyorum. Sınırsız yakışmaz gibi.
Halo Becerikli Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 228 Beğeniler 101 Bugün 10:39 #82 EDCrasher dedi: Merak ediyorum Turknet kullanıyor musunuz? Son zamanlarda pek memnun kullanıcı görmedim. Genişletmek için tıkla... 4 aydır kullanıyorum tt altyapısında fttb altyapı onun öncesinde tt kullanıyordum donmadan takılmadan vidyo bile izlenmiyordu şuan çok iyi hiçbiri kalmadı
EDCrasher dedi: Merak ediyorum Turknet kullanıyor musunuz? Son zamanlarda pek memnun kullanıcı görmedim. Genişletmek için tıkla... 4 aydır kullanıyorum tt altyapısında fttb altyapı onun öncesinde tt kullanıyordum donmadan takılmadan vidyo bile izlenmiyordu şuan çok iyi hiçbiri kalmadı