TurkNet'e geçmek mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omeraltinova
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 355
  • Etiketler Etiketler
    turknet

omeraltinova

Başarılı
Merhaba bu haziran ayında Türk Telekom ile olan sözleşmemiz bitecek. TT ile 18 aylık bir taahhüt imzalamak yerine TurkNet'te peşin ödeme yapıp 13 ay kullanmak arasında kaldım. ISS kalitesi ve fiyat farkı olarak sizce hangisini kullanmalıyım? Ping tarafında TT tarafından memnunum TurkNet'te aynı deneyimi verebilir mi? İki tarafta ödeyeceğim faturalar şu şekilde:
TT = 100Mbps VDSL 330x6, 660X12. aylık ortalama: 550TL (TT maksimum 75-80Mbps arası verebiliyor ama fiyatlar 100Mbps ile aynı)
TurkNet = 97Mbps VDSL 370x13

Hat değerlerim ve TurkNet sorgulama sayfası(Modemim 10 yıllık TTNET modemi):

Son düzenleme:
TurkNet'e geçip GigaFiber beklemek en iyisi. Hangi şehirdesin bilmiyorum ancak benim hikayem şöyle oldu. 13 Mbps ADLS -> 35 Mbps VDSL -> GigaFiber. Bu arada neden akşam akşam 700 Upload'a düştük Ayşegül hanım?

Hem biraz daha ucuza geliyor anladığım kadarıyla. Geçilir. TurkNet sizi üzmez.

Benimki de o kadar iyiki görüntü daha yüklenemedi.
(!)

Hocam İstanbul'da yaşıyorum. Bulunduğum ilçede GigaFiber yatırımlarının başlamadığı 2 mahalle bulunuyor. Ben de onlardan birindeyim. Ama 3-4 mahallenin birleşme noktasında olduğum için şu an karşı caddede yapılan GigaFiber çalışmalarına çok yakınım. GigaFiber için bir talebim var fakat bir dönüş yapılmadı şu ana kadar.

Abonelik sahibi olunca öncelik veriyorlar yeni altyapı konusunda.

Ben birkaç defa bu durumu sordum olumsuz yanıt aldım. GigaFiber yanında TT'nin de fiber çekmesi için uğraşıyorum ama her seferinde uygun altyapı yok diyorlar. Sokağın başında ve sonunda fiber geçen kanallar ve fiber kutuları olmasına rağmen.

Vallahi ben TurkNet'e geçtim ve GigaFiber'e başvurdum. Geleceğinden ümidim yoktu ancak 2 haftada falan geldi.

Yakın bölgenizde var mıydı GigaFiber yoksa sıfırdan mı çekildi? Bu 2 hafta olayını birkaç kişiden daha duymuştum. Yakın bölgeden 2 haftada çekiliyorsa tebrik etmek lazım. TT halihazırda fiber kutusu olan yerden 40 metre kablo çekmek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…