Henkai 48

Üstün
Sosyal Locası
Merhaba arkadaşlar, tüm internet servis sağlayıcıları için açacağım konuya hoş geldiniz. Bu konu, Sosyal kullanıcılarının TurkNet hakkında bilgi sahibi olmasını amaçlamaktadır. Objektif biçimde TurkNet hakkındaki tecrübelerinizi, olumlu/olumsuz yanlarını yorum olarak yazabilirsiniz.

İnternet kesildiğinde bir şeyi doğru düzgün çözemiyorlardı. Evet, ben de biliyorum Turk Telekom altyapısı problemleri fakat yine de bu bir bahane sayılmamalı bence. Veriyorsan o altyapıdan yine çözüm üretecek kadar gelişmiş olmalısın, Gigafiber hizmetlerine lafım yok. Kullanmadım.

Merhaba arkadaşlar, tüm internet servis sağlayıcıları için açacağım konuya hoş geldiniz. Bu konu, Sosyal kullanıcılarının TurkNet hakkında bilgi sahibi olmasını amaçlamaktadır. Objektif biçimde TurkNet hakkındaki tecrübelerinizi, olumlu/olumsuz yanlarını yorum olarak yazabilirsiniz.
Müşteri hizmetleri ve desteği sıfırdır.

Müşteri hizmetleri lanetliydi, son talebimi ışık hızında çözdüler bir garipsedim kafam karıştı. Ancak bu GigaFiber benim etrafımda her yerde dolanırken bir benim bölgemde olmaması kafa karışıklığını gideriyor. GigaFiber hizmeti alabilene efsane firma ama alamayana işkence. O hizmeti alabiliyorsan bir saniye düşünme, alamıyorsan direkt es geç bu laneti/rezaleti.

Sorun yaşamayan arkadaşlarım memnun, sorun yaşayan arkadaşlarım başka servis sağlayıcılara kaçtı sorunları haftalarca çözülmediği için. Anladığım kadarıyla servis sağlayıcıların hizmet kalitesi bulunduğunuz yerle doğrudan bağlantılı. Mesela ben şu ana kadar Türk Telekom ya da Vodafone ile hiç sorun yaşamazken bir sürü insan şikayet ediyor. Benim ise hiç 2 günden uzun süre teknik destek alamadığım olmadı hatta çoğu zaman ertesi gün sorunumu çözdüler. Bazıları TürkNet ile sorun yaşamazken bazı yerlerde sorun olduğunda çıkma nedeni olabiliyor çözümsüz kaldıkları için.

ONT cihazi arizalandigi zaman aradigimda verdikleri cozumler cozum bile degildi ama yalan olmasin israr edince servis geldi cihazi degistirdiler. Bunun haricinde baglantida kopma v.b gibi bir sorun yasamadim, o yonden hic uzmedi 2 senedir. Su an GigaFiber adresimde yok ama geldiginde ona gecersem daha iyi olacak gibi.

2 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Türk Telekom kullanırken sürekli sorunlar yaşıyordum. Türk Telekom saha ekibi ile kanka olduk bildiğiniz. :D TurkNet beni üzmedi.

Sorun yaşamadığınızda SERVİS SAĞLAYACISININ kalitesine bakamazsınız. Kim olursa olsun zaten önemi yok. Tam bu noktada sorun yaşadığınızda size olan yaklaşımı önemli. Sorun yaşadığınızda (ki Türkiye'de yaşıyorsun unutma) muhatabı olan firmaları seçin. Gerçekten teknik destek ekibi olan firmayı seçin.