TurkNet'i nasıl bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Henkai
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
1000 Mbps internete sahip ama Beylikdüzü'nde 85 Mbps çeken internet sağlayıcısı.

Sorun cikmassa yuksek olcude memnun kalirsin ama cikarsa da cozulmesi icin epey ugrasman gerek zira musterilere destegi kotu bi firma.

Yıllardır Türknet kullanıcısıyım hiç bir sorun kopma dahi yaşamadım. Altyapı olmayan Sakarya bölgesine alt yapı getirmiş bir insan olarak interneti bölgede sorunsuz kullanabiliyorum. 2 Tane aboneliğim var 2 pakette 100 mbps İstanbul'da 90 92 Mbps alırken Sakarya bölgesinde 40 60 Mbps arası alıyorum olsun. Bu gibi durumlar da çok fazla şikayet etmemek gerek illa tam verim alcaz diye bir kaide yok açıkçası.

Türknet'i şiddetle öneriyorum kim nederse desin kim kötülüyorsa kötülesin okadar firmanın internetini kullandım taa millenicom'a kadar hiç birinden doğru düzgün verim alamadım yarım saatte bir kopmalar kesintiler vs. Türknet Türk Telekom'un altyapısını kullansa da gerçekten yıllardır hiç bir problem yaşamadım.

Bir de bu firma öyle saçma bir politika izliyor ki, GigaFiber hizmetini asla kullanmayacak insanların evine çekiyor ama yıllardır kullananlara halen VDSL uygun görüyor. Çok rahatlar ve bu rahatlık fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…