Arkadaşlar az önce telefon ederek TurkNet'e başvuru yaptım. Oturduğum ev fiber destekliyor. TurkNet'ten altyapı sorguladım. 100 megabit destekliyor dedi. Sonra hemen alt kısımda "Daha yüksek hız ister misiniz?" yazan yer var. Oradaki tiki işaretleyebiliyorum ve 1000 megabit kullanabiliyorum sanırım fakat ben bu başvuruyu buradan değil, telefondan müşteri hizmetlerinden yaptım. Oradaki personel 100 megabit olarak başlattı benim aboneliği. Modem bağlandıktan sonra TurkNet Mobile girip 1000 megabite yükseltebilirsin dedi.
Benim aklıma takılan şu oldu, az önce tekrar aradım müşteri hizmetlerini. Modem kurmaya geldiklerinde kurulum bitince TurkNet Mobile girdiğimde 1000 megabiti alamazsam ne olacak? Yani aslında 1000 megabit destekliyor mu benim ev şu an ondan emin olamıyorum. Müşteri hizmetleri de bana şunu dedi: "Şu an 1000 megabit destekliyor mu bakamam, modemi kursunlar sonra bakarsınız."
Sizce ne yapmalıyım, geri arayıp aboneliği iptal mi etsem? Aşağıya görsel bıraktım bakarsanız sevinirim.
Benim aklıma takılan şu oldu, az önce tekrar aradım müşteri hizmetlerini. Modem kurmaya geldiklerinde kurulum bitince TurkNet Mobile girdiğimde 1000 megabiti alamazsam ne olacak? Yani aslında 1000 megabit destekliyor mu benim ev şu an ondan emin olamıyorum. Müşteri hizmetleri de bana şunu dedi: "Şu an 1000 megabit destekliyor mu bakamam, modemi kursunlar sonra bakarsınız."
Sizce ne yapmalıyım, geri arayıp aboneliği iptal mi etsem? Aşağıya görsel bıraktım bakarsanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: