TurkNet'te 12 ay peşin ödeme yapılmasına rağmen borç gözükme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ysfayd57
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 93
  • Etiketler Etiketler
    borç

ysfayd57

Uzman
Merhaba, 19 Ağustos 2025'te TurkNet'e geçtim ve 12 ay sabit fiyat fırsatından yararlanıyorum. Her ay 70 TL fatura gözüküyor ama ödendi olarak çevriliyor ama bu ay çevrilmedi, 70 TL borç geldi. Bu neden geldi? Peşin olarak ödediğim faturalarım için neden ekstra borç çıktı? O ücreti ödedim, bir dahaki aylarda da böyle mi olacak?

Destekle iletişime geçtiniz mi?

Aradım arama botu direkt bölgede arıza var, bilgilendireceğiz dedi, müşteri temsilcisine aktarmadı. Bu tarz bir şeyi daha önce yaşadınız mı hocam?
Ben altyapımda arıza olduğunda ulaşabiliyordum. Başka bir destek kaydı açabiliyor olmanız lazım yardım ve destek bölümünden?

Ben altyapımda arıza olduğunda ulaşabiliyordum. Başka bir destek kaydı açabiliyor olmanız lazım yardım ve destek bölümünden?

Onuda denedim ama paylaş deyince sistem hatası verdi bugün sıkıntılı beya.

OİM'de fatura detaylarında 70 TL ücretin sebebi yazar fatura detaylarına tıklarsanız. Destek talebine beni acil arayın yazarsanız ararlar ayrıca.

Oim'de fatura detaylarında 70 TL ücretin sebebi yazar fatura detaylarına tıklarsanız. Destek talebine beni acil arayın yazarsanız ararlar ayrıca.

70 TL sebebi kurulum ücreti yazıyor ama bu ücret üye olduğum zamandan beri hiçbir zaman alınmadı ilk defa alınıyor üyeliğimin 8.ayındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…