Detaylar
Kim cevapladı?Drivefast 97
Üstün
Aynı sorunu Superonline'a geçmeden önce ben de sık sık yaşıyordum. Normalde 70 Mbps kullanıyordum; hızı 50 Mbps'ye sabitlersek bağlantının daha sağlıklı olacağını ve kopmaların yaşanmayacağını söylemişlerdi. Tabii ki sorun düzelmedi; online oyun oynarken kopmalar devam etti. Yine de müşteri hizmetlerinden hızı sabitlemelerini talep edebilirsiniz. Bende işe yaramadı ama belki sizde yarayabilir.Selam.
Turknet'te kopma yaşıyorum. Müşteri hizmetlerine yazdığım zaman sorun yok dediler. Mercusys MR80X üstünden aldığım logu bırakıyorum.
Aeronight 9
Üstün
Hız sabitlemelerini istemiştim, hatta beni arayıp kendileri teklif etmişlerdi; kabul ettim. 50 sabit şu anda internetim. Kopmalar azaldı ama sıfıra inmedi.Aynı sorunu Superonline'a geçmeden önce ben de sık sık yaşıyordum. Normalde 70 Mbps kullanıyordum; hızı 50 Mbps'ye sabitlersek bağlantının daha sağlıklı olacağını ve kopmaların yaşanmayacağını söylemişlerdi. Tabii ki sorun düzelmedi; online oyun oynarken kopmalar devam etti. Yine de müşteri hizmetlerinden hızı sabitlemelerini talep edebilirsiniz. Bende işe yaramadı ama belki sizde yarayabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Drivefast 97
Üstün
VDSL muhtemelen.
Hız sabitlemelerini istemiştim hatta beni arayıp kendileri teklif etmişlerdi kabul ettim. 50 sabit şu anda internetim. Kopmalar azaldı ama sıfıra inmedi.
Maalesef işe yaramıyor; Turknet son zamanlarda bozmaya başladı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aeronight 9
Üstün
VDSL.
Ben ilk kez kullanıyorum. Rekabetçi oyun oynasam direkt iptal ettirmiştim sinir bozucu olmaya başladı.Maalesef işe yaramıyor Turknet son zamanlarda bozmaya başladı
- Makaleler
- 9
Cihazı köprü modunda mı kullanıyorsunuz? Ana modemde kopma oluyor mu? Ana modem LAN1 portuna mı bağlı? Kopmalar sırasında ana modemde ışıklar sönüyor mu? Eğer kopma sadece bu router'da olmuyorsa ana modemden DSL hat değerlerinizi atın.