Turknet'te sekiz buçuk aydır süren arıza sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Big Boss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 146
  • Etiketler Etiketler
    arıza var
TurkNet'in kendine ait forumu var, orada konu açmayı dener misiniz? Belki farklı bir sonuç çıkar. Ben oturduğum yere Gigafiber gelmesi için sürekli oradan bilgi almıştım.

TurkNet'in kendine ait forumu var, orada konu açmayı dener misiniz? Belki farklı bir sonuç çıkar. Ben oturduğum yere Gigafiber gelmesi için sürekli oradan bilgi almıştım.

Deniyorum, şu an hesabım onay sürecinde. Ama bir şey çıkacağını sanmıyorum, hiçbir firmanın gram umurunda değil.

Hocam genel olarak internet sağlayıcıların sosyal medyadaki hesaplarına yorum atın ya da onları etiketleyerek baskı kurmaya çalışın. Ben fiber sürecinde öyle yaptım ve 3-4 baskıdan sonra onay verdiler. Hatta bana X'deki paylaşımımdan dolayı sırf şikayeti kapatayım diye 2026 sonu diye tarih verdiler ama ona rağmen LinkedIn'den Ebubekir Şahin'e yazdım. Maalesef vatandaş olarak tek yapabileceğimiz şikayetlerle baskı oluşturmak...

Bunları da deniyorum hocam fakat 8 aydır herhangi bir sonuç alamadım. Sosyal medyada ünlü bir hesabım da olmadığı için kolayca görmezden geliyorlar.

Bunları da deniyorum hocam fakat 8 aydır herhangi bir sonuç alamadım. Sosyal medyada ünlü bir hesabım da olmadığı için kolayca görmezden geliyorlar.

Biraz da şans işi hocam. Benim şikayetlerden sonra fiber talebini onayladıktan 1 gün sonra kazıları yaptılar ama şuan aradan 80-85 gün geçmesine rağmen ne sokağa kablo döşendi ne de açık kaldırım kapatıldı. Hala şikayetlerde bulunuyorum. Dediğim gibi maalesef elimizden gelen tek şey şikayetlerle baskı oluşturmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…