Turknet'te sürekli kopma yaşanıyor

Aeronight 9

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Selam.

Turknet'te kopma yaşıyorum. Müşteri hizmetlerine yazdığım zaman sorun yok dediler. Mercusys MR80X üstünden aldığım logu bırakıyorum.

Dosya Ekleri

Selam.

Turknet'te kopma yaşıyorum. Müşteri hizmetlerine yazdığım zaman sorun yok dediler. Mercusys MR80X üstünden aldığım logu bırakıyorum.
Aynı sorunu Superonline'a geçmeden önce ben de sık sık yaşıyordum. Normalde 70 Mbps kullanıyordum; hızı 50 Mbps'ye sabitlersek bağlantının daha sağlıklı olacağını ve kopmaların yaşanmayacağını söylemişlerdi. Tabii ki sorun düzelmedi; online oyun oynarken kopmalar devam etti. Yine de müşteri hizmetlerinden hızı sabitlemelerini talep edebilirsiniz. Bende işe yaramadı ama belki sizde yarayabilir.

Hız sabitlemelerini istemiştim, hatta beni arayıp kendileri teklif etmişlerdi; kabul ettim. 50 sabit şu anda internetim. Kopmalar azaldı ama sıfıra inmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapı ne?

Cihazı köprü modunda mı kullanıyorsunuz? Ana modemde kopma oluyor mu? Ana modem LAN1 portuna mı bağlı? Kopmalar sırasında ana modemde ışıklar sönüyor mu? Eğer kopma sadece bu router'da olmuyorsa ana modemden DSL hat değerlerinizi atın.

xDSL istatistiklerini atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…