Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.991 Çözümler 22 Beğeniler 2.566 Yer Amphoreus Bugün 04:02 #11 Digitürk ve Dsmart gibi yanında internet veren servislere güvenmiyorum şahsen, internetle alakalı sorununuz olursa pek yardım edeceklerini sanmam. Umarım sorun yaşamazsınız. GhosT_1982 dedi: yani kötü bişiy yaşarsam başka internet sağlayıcısına geçerim Genişletmek için tıkla... Cayma bedeli o kadar kolay göz ardı edilebilecek bir şey değil.
Digitürk ve Dsmart gibi yanında internet veren servislere güvenmiyorum şahsen, internetle alakalı sorununuz olursa pek yardım edeceklerini sanmam. Umarım sorun yaşamazsınız. GhosT_1982 dedi: yani kötü bişiy yaşarsam başka internet sağlayıcısına geçerim Genişletmek için tıkla... Cayma bedeli o kadar kolay göz ardı edilebilecek bir şey değil.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.929 Çözümler 3 Beğeniler 1.680 Bugün 04:24 #12 GhosT_1982 dedi: yani kötü bişiy yaşarsam başka internet sağlayıcısına geçerim Genişletmek için tıkla... Iste sorun orada baslayabilir.
GhosT_1982 dedi: yani kötü bişiy yaşarsam başka internet sağlayıcısına geçerim Genişletmek için tıkla... Iste sorun orada baslayabilir.