Learnof

Üstün
Makaleler
2
Arkadaşlar bir sebepten dolayı çok sinirlendim. Şu sıralar sürekli kesinti yaşanıyor internetimde ve düzeltmek için hiçbir işlem yapmıyorlar. Evet altyapı aynı ama Milenicom'a geçmeli miyim?

Arkadaşlar bir sebepten dolayı çok sinirlendim. Şu sıralar sürekli kesinti yaşanıyor internetimde ve düzeltmek için hiçbir işlem yapmıyorlar. Evet altyapı aynı ama Milenicom'a geçmeli miyim?
Milenicom’a geçmenizi hiç önermem, 2017-2021’e kadar Milenicom kullandım müşteri hizmetleri ilgili ancak verdikleri hız oldukça az, kopmalar çok. Fiyat konusunda iyiler.

Eğer Türk Telekom altyapısını kullanarak TürkNet’ten hizmet alıyorsan, başka bir ISS’ye geçsen bile benzer sorunlarla karşılaşman muhtemel. TürkNet, son yıllarda müşteri desteğini ve teknik altyapısını önemli ölçüde geliştirdi. Ben de Gigafiber’e geçiş sürecinde bazı sıkıntılar yaşadım ancak sonunda çözüldü. Hatta o dönem, sinirlenip taahhütsüz bir şekilde başka bir firmaya geçiş yaptım. VDSL kullanıyordum ve yine Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet alıyordum, fakat hız ve ping değerleri TürkNet’e kıyasla çok daha kötüydü.

TürkNet’ten vazgeçmek pek kolay değil; biraz ısrarcı olursan sorununu mutlaka çözerler. Aldığın kaliteyi başka yerde bulamayabilirsin, çünkü burada vanalar sonuna kadar açık! 😊

TT nefret eden biri olarak yeni evimde zoraki olarak TT Fiber kullanmak durumunda kaldım. 6-7 ay falan oldu gayet memnunum şaşırtıcı şekilde bayağı iyileştirme yapmışlar. Download hızım 100Mb den aşağı düşmüyor hiç. Tek kötü yanı kiralık modem kitlediler zorla onuda iptal ettiricem 1 senem dolunca. Bildiğim kadarıyla turkcell fiber hariç diğer sağlayıcıların hepsi TT altyapısını kullanıyor banada saçma geliyor bu sağlayıcılardan hizmet almak TT şuan kaliteli ise.

İki senedir Millenicom kullanıcısıyım. Paketimin üstünde hız veriyorlar. Hız konusunda bir problem yaşamadım. Öneririm.

Tek eksisi: Müşteri hizmetlerine bağlanmak imkansıza yakın.

Turkneti bırakıp Millenicom'a geçen birisi olarak memnun olduğumu söyleyemem. Bir çok kopma gereksiz ms yükselmesi gibi sorunlar da cabası.