Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Boisterous

Başarılı
Türksat Kablonet internetim var evde. Sebebini bilmiyorum ama Adobe'un sunucularına erişemiyorum. VPN açınca anında erişim sağlanıyor. Ayrıca, kendi telefonumun internetiyle de giriş yapabiliyorum. Ancak VPN açmadan ev internetimle Adobe sunucularına giremiyorum. Örneğin, Photoshop'ta üretken dolgu kullanılamıyor veya account.adobe.com'a giremiyorum.

Çözüm
DNS değiştirip dener misiniz basitçe modem arayüzünden? Genelde ISS tabanlı korumalarda çok fazla engel yoksa DNS ile çözülebiliyor.
DNS değiştirip dener misiniz basitçe modem arayüzünden? Genelde ISS tabanlı korumalarda çok fazla engel yoksa DNS ile çözülebiliyor.
1706619536087.webp

Ne yapmam lazım?

Yaptım, 8.8.8.8-8.8.4.4 DNS'yi düzelttim, teşekkür ederim. Müşteri hizmetleri gerçekten bir işe yaramıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türksat'ın DNS'leri gerçekten çok kötü bu yaz Vodafone Fiber'e geçmeden önce bende Türksat kullanıyordum. DNS'leri Cloudflare 1.1.1.1 vb. yapmadan internete girmek gerçekten imkansız gibi bir şeydi.

Kablonet kullanıyorum 3 senedir DNS ile ilgili hiç sorun yaşamadım garip.