İyi günler. Turna2 oyununda GM'ye küfür ettiğim için bilgisayar banı yedim. Şimdi VMware ile yeni bir Windows kurdum ama hâlâ "Bu bilgisayar engelli" uyarısı alıyorum. İnterneti bile değiştirdim, yine de giremiyorum. Bu nasıl mümkün oluyor? HWID gibi bilgileri de değiştirdim. Nasıl giriş yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Yasin Alemdağ
Yetkin
İyi günler. Turna2 oyununda GM'ye küfür ettiğim için bilgisayar banı yedim. Şimdi VMware ile yeni bir Windows kurdum ama hâlâ "bu bilgisayar engelli" uyarısı alıyorum. İnterneti bile değiştirdim, yine de giremiyorum. Bu nasıl mümkün oluyor? HWID gibi bilgileri de değiştirdim. Nasıl giriş yapabilirim?
Büyük ihtimalle disk üzerinden ban yediniz. Önceden Silkroad oynardık ban yediğimizde HDD değiştirme gereği duyuyorduk.
Sistem değiştirmeden olmaz o. Ben komple sistem değiştirdim forza banı kalksın diye.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Sistem değiştirmeden olmaz o. Ben komple sistem değiştirdim Forza banı kalksın diye.
Yok be Windows'un kurulu olduğu diski değişse yeterli o kadara da gerek yok
wmware yükledim onda nasıl aynı hatayı veriyor ?Yok be Windows'un kurulu olduğu diski değişse yeterli o kadara da gerek yok.
Necromancer1
Uzman
Wmvare hala senin diskinden kullanıyor ya.
Yasin Alemdağ
Yetkin
@Necromancer1 Dediği gibi bende onu diyecektim. HWID eşsizdir. HWID banı bildiğim kadarıyla hw değişmedikten sonra kaldırılamaz.
Her şeyi denedim hocam sistem değişmeden olmuyor.Yok be Windows'un kurulu olduğu diski değişse yeterli o kadara da gerek yok.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Sadece HW denediniz mi?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-